Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Super League 1

Σπύρος Καλογιάννης : “Να πέσουν δύο, να ανέβουν τρεις!”

51ec2c9f90f21b4940f66e26d9896b3d_xlΠρόταση να βρεθεί συναινετική λύση στο ανοιχτό θέμα των ομάδων που θα υποβιβαστούν από το τρέχον πρωτάθλημα της Super League και θα προβιβαστούν από αυτό της Football League τέθηκε στο περιθώριο της δίκης ενώπιον του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης, φέρεται να ζήτησε από εκπρόσωπο της Super League να συμφωνήσουν ώστε να ισχύσουν και οι δύο προκηρύξεις, ώστε να ανεβούν τρεις ομάδες από την “μικρή λίγκα” και να πέσουν δύο από την Super League.

Από την πλευρά της Super League oι πρώτες αντιδράσεις είναι αρνητικές αφού η υλοποίηση της πρότασης αυτής σημαίνει ότι το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 19 ομάδες και οι ΠΑΕ της κατηγορίας θ’ αναγκαστούν να μειώσουν το ποσό που εισπράττουν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα καθώς θα μοιράζονται σε 19 ομάδες.

Επίσης επειδή έχει ήδη αποφασιστεί ότι από το επόμενο πρωτάθλημα της Super League θα πέσουν τέσσερις ώστε το μεθεπόμενο να διεξαχθεί με 16 ομάδες, σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να πέσουν πέντε.

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό, αν δεν βρεθεί λύση το ζήτημα που παραμένει σε εκκρεμότητα με ευθύνη της ΕΠΟ αναμένεται να λήξει την επόμενη Τρίτη 4/2  στην συνεδρίαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου.

*soccerplus.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected