Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Β όμιλος) – Το Pre Game της 17ης αγωνιστικής

images

Η πρώτη αγωνιστική για τον μήνα Φεβρουάριο στην Α2 Ερασιτεχνική και ακόμη μία Κυριακή η δράση επικεντρώνεται στον δεύτερο όμιλο, καθώς ο πρώτος διακόπτεται και πάλι για δύο εβδομάδες. Το ενδιαφέρον κυρίως στρέφεται στο ΔΑΚ Βικέλας και στο Ροδοχώρι, σε αναμετρήσεις που αφορούν ομάδες που θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Στο Μακροχώρι η ουραγός Ακαδημία Βέροιας υποδέχεται τον ΓΑΣ Κοπανού, στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της ημέρας. Η ομάδα του Θωμά Τρούπκου βρίσκεται στην τελευταία θέση με 8 βαθμούς, έναντι 10 του Μακεδόνα Βέροιας και 13 των αυριανών αντιπάλων του. Η νίκη για τους γηπεδούχους φέρνει άνω κάτω την κατάσταση στην ουρά, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση, οι “βυσσινί” χάνουν σημαντικό έδαφος ενόψει της συνέχειας. Το συγκρότημα του Χρήστου Πιπερίδη από την άλλη πλευρά με νίκη “καθαρίζει” ουσιαστικά την υπόθεση παραμονή, αρκεί να πάρει βαθμούς στα εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν.

Την ίδια ώρα, δύσκολο έργο έχει ο Μακεδόνας, που μεταβαίνει στο ορεινό Ροδοχώρι για να αντιμετωπίσει τον δεύτερο στη βαθμολογία ΓΑΣ, που θέλει να εξασφαλίσει από νωρίς την άνοδο. Τη νίκη χρειάζεται και ο Απόλλων Λυκογιάννης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Νάουσας, που έχει αποδείξει πως παλεύει όλους τους αγώνες.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις του πρωτοπόρου ΑΣ Ειρηνούπολης με αντίπαλο τον Κεραυνό Επισκοπής, της τρίτης Δόξας Νάουσας που υποδέχεται στην Παναγιωπούλα την Ελπίδα Μονοσπίτων και το ματς του γηπέδου της Στενημάχου, όπου η τοπική Θύελλα υποδέχεται την ΑΕΠ Βέροιας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 17ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Ακαδημία Βέροιας – ΓΑΣ Κοπανού  (1-1)

Απόλλων Λυκογιάννης – Ολυμπιακός Νάουσας  (1-5)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Μακεδόνας Βέροιας  (2-1)

Δόξα Νάουσας – Ελπίδα Μονοσπίτων  (1-0)

Θύελλα Στενημάχου – ΑΕΠ Βέροιας  (1-1)

ΑΣ Ειρηνούπολης – Κεραυνός Επισκοπής  (5-2)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected