Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Β Ερασιτεχνική – Το Pre Game της 19ης αγωνιστικής

show_pregame11

Απομένουν 50 μέρες περίπου ως την ολοκλήρωση του φετινού εντυπωσιακού από κάθε άποψη πρωταθλήματος της Β Ερασιτεχνικής και η “μάχη” για την άνοδο στην Α2 μαίνεται για τα καλά… Δέκα ομάδες βρίσκονται ακόμη στο…κόλπο και σύμφωνα με τα αποτελέσματα κάθε αγωνιστικής, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει την οριστική εξάδα.

Η αυριανή (2/2) αγωνιστική περιλαμβάνει πολύ σπουδαία παιχνίδια και αναμένονται πολύ δυνατές μονομαχίες, ειδικά από τη στιγμή που τα γήπεδα έχουν επιβαρυνθεί κατά πολύ μετά τη συνεχόμενη νεροποντή αλλά και το χιονόνερο σε όλη την Ημαθία.

Η πρωτοπόρος και ενισχυμένη στις μεταγραφές Δόξα Λιανοβεργίου υποδέχεται την ΑΕ Σφηκιάς και στοχεύει σε ένα ακόμη “τρίποντο” που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου αλλά και στην κατάκτηση του τίτλου. Ο δεύτερος Εθνικός Ράχης, με ένα παιχνίδι λιγότερο λόγω της διακοπής της αναμέτρησης της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΑΟ Μαρίνας λόγω της έντονης ομίχλης, μεταβαίνει στη Βεργίνα, στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής. Αμφότερες οι ομάδες στοχεύουν στην άνοδο, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι αμφίρροπο από όλες τις πλευρές.

Ο “πρωταθλητής” των μεταγραφών ΑΟ Μαρίνας έχει το πιο εύκολο έργο από τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα, υποδεχόμενος στην έδρα του τον ουραγό και χωρίς βαθμό μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα Μακεδονικό Επισκοπής, με τους Ηλία Κυριακίδη και Πασχάλη Αργυρίου να είναι τα τελευταία αποκτήματα της ομάδας από τους πρόποδες του Βερμίου.

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται και στο γήπεδο του Μακροχωρίου, όπου η Ακαδημία υποδέχεται την Ποντιακή Νεολαία Αράχου, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην 4η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς. Αμφότερες “τρέχουν” ένα εξαιρετικό σερί τις τελευταίες αγωνιστικές και φαντάζουν φαβορί για την κατάληψη των δύο εκ των έξι θέσεων που οδηγούν στην Α2 Ερασιτεχνική.

Στην 6η θέση βρίσκεται ο ΑΣ Πατρίδας, ο οποίος υποδέχεται την ΑΕ Κυδωνέας, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά ανόδου αλλά ταυτόχρονα να θέσει εκτός διεκδίκησης τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι απέχουν 7 βαθμούς από τους “κιτρινόμαυρους”.

Τέλος, στο γήπεδο του Τριλόφου ο τοπικός Ερμής υποδέχεται τον ανεβασμένο τις τελευταίες αναμετρήσεις Μακεδονικό Πλατάνου, που αν και απογοητεύει με τη φετινή παρουσία του, εντούτοις ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές και βάζει ισχυρή υποψηφιότητα για την άνοδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 19ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Ακαδημία Μακροχωρίου – Ποντιακή Νεολαία Άραχου  (2-6)

ΜΑΣ Βεργίνα – Εθνικός Ράχης  (3-2)

ΑΣ Πατρίδας – ΑΕ Κυδωνέας  (1-0)

ΑΟ Μαρίνας – Μακεδονικός Επισκοπής  (5-1)

Δόξα Λιανοβεργίου – ΑΕ Σφηκιάς  (3-3)

Ερμής Τριλόφου – Μακεδονικός Πλατάνου  (2-1)

Ρεπό : Ηρακλής Γεωργιανών

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected