Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το Pre Game της 16ης αγωνιστικής

pregame

Και ενώ οι ομάδες ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές τους και αποχαιρέτησαν τους παίκτες που δεν υπολόγιζαν, επανέρχονται σε ρυθμούς πρωταθλήματος, με το πρόγραμμα της Κυριακής 2/2 να περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής, πρώτης του δεύτερου γύρου για τον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής. Η είδηση του τελευταίου 24ωρου είναι η αδυναμία του Πυργετού να ταξιδέψει στο Μακροχώρι, ενώ ήδη αρκετοί παίκτες της ομάδας έχουν μεταγραφεί σε άλλους συλλόγους.

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Κυριακή (δείτε την ανασκόπηση από το Imathia Sports News), με τη Λαμία να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια χειμώνα, έχοντας 5 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΑΟ Κύμης. Την ίδια ώρα, στη μάχη της παραμονής επικρατεί…συνωστισμός, καθώς σχεδόν οι μισές ομάδες του ομίλου εμπλέκονται σε…σενάρια.

Ας δούμε το ρεπορτάζ από τις έξι αυριανές αναμετρήσεις, που για ακόμη μία Κυριακή θα καλυφθούν ζωντανά από το Imathia Sports News :

Λαμία – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Το μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής διεξάγεται αύριο στο ΔΑΚ Λαμίας, όπου ο ΠΑΣ υποδέχεται τον τέταρτο της βαθμολογίας Αχιλλέα. Οι γηπεδούχοι, που ενισχύθηκαν εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι, θα επιδιώξουν τη νίκη και την ίδια ώρα περιμένουν “στραβοπάτημα” της Κύμης με αντίπαλο τα Λευκάδια, για να διευρύνουν τη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Ο Περικλής Αμανατίδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, με μοναδικό…πονοκέφαλο το ποιους θα επιλέξει για την αρχική ενδεκάδα! Από την άλλη πλευρά, ο Απόστολος Στύλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Δημήτρη Δημητρίου και Βασίλη Νάκα που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ την ίδια ώρα την ομάδα αποχαιρέτησε ο Κώστας Τσιαμπέρας, που μεταγράφηκε στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

δείτε στιγμιότυπα από το ματς του πρώτου γύρου :


Lamia Star

ΑΟ Κύμης – Λευκάδια : Πολύ σπουδαίο παιχνίδι και στην Ανατολική Εύβοια, όπου ο δεύτερος της βαθμολογίας ΑΟ Κύμης υποδέχεται τον ΠΑΣ Λευκαδίων, που ακολουθεί κατά πόδας τους “κοκκιμόμαυρους”. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν μία ανέλπιστη όπως εξελίχθηκε νίκη στο Βελεστίνο την προηγούμενη Κυριακή και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, επέστρεψαν και πάλι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Βαγγέλης Ντόβολης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ενώ επιστρέφει ο Νίκος Μήτρου που εξέτισε την τιμωρία του. Από την άλλη πλευρά, οι Ημαθιώτες ταξιδεύουν αυτή την ώρα για τη Στερεά Ελλάδα, όπου θα διανυκτερεύσουν ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, από την οποία θα απουσιάσουν οι Σωκράτης Λαμπριανίδης (τέσσερις κίτρινες), Χρήστος Ζαρογιάννης (θα μείνει εκτός για 2 μήνες), Παναγιώτης Μισαηλίδης (συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό) αλλά και ο Γιώργος Κοκόλης που έχει υποχρεώσεις με τη σχολή του. Οι “κυανόλευκοι” θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας αλλά και θα συνεχίσουν το εντυπωσιακό αήττητο σερί στο φετινό πρωτάθλημα.

δείτε εδώ στιγμιότυπα από τον αγώνα του πρώτου γύρου (anthemia-blogspot.gr):

ΦΑΣ Νάουσα – Τρίκαλα : Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες στο ΔΑΚ Νάουσας. Ο ΦΑΣ, στο δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι εντός έδρας, υποδέχεται τον ΑΟΤ 1963 που τα τελευταία αποτελέσματα έφεραν την ομάδα μακριά από τον αρχικό της στόχο (άνοδος) αλλά σε απόσταση 5 βαθμών από την γραμμή του υποβιβασμού. Οι “κυανόλευκοι” του Βασίλη Αργυρίου, που προχώρησαν σε μία προσθήκη (Αλέξης Θεοδοσιάδης, τερματοφύλακας από Πανναξιακό), θα αγωνιστούν με μοναδικό στόχο τη νίκη ειδικά μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής που τους καθήλωσε στην 9η θέση. Οι απουσίες πολλές για την ιστορική ομάδα, καθώς οι Βαγγέλης Αβραμόπουλος, Γρηγόρης Αργυρίου και Κώστας Μουσικάκης είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών. Στην αντίπερα όχθη, ο Τίμος Καβακάς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ηλία Μιχάλη που έχει συμπληρώσει κάρτες, ενώ κανονικά υπολογίζεται ο Χρήστος Καραγιάννης που αντιμετώπισε έναν μικροτραυματισμό στο γόνατο.

Δωτιέας Αγιάς – Αχιλλέας Δομοκού : Τον ανεβασμένο Αχιλλέα Δομοκού υποδέχεται στην Αγιά ο Δωτιέας, που βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς. Ο Σωτήρης Αντωνίου δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Θανάση Σιμούλη και του τραυματία Τσιρογιάννη. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές (17 σε αριθμό) βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή τους. Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Κολομητρούσης, που μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την απόδοση και την ευρεία νίκη κόντρα στο Μακροχώρι, προετοίμασε τους παίκτες του για ακόμη έναν “τελικό”, την ίδια ώρα που θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον νεοαποκτηθέντα Χρήστο Τλούπα από τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

δείτε εδώ στιγμιότυπα από τον αγώνα του πρώτου γύρου (Lamia Star) :


ΑΟ Χαλκίς – Μαχητής Τερψιθέας : Μεγάλο παιχνίδι και στη Χαλκίδα, όπου ο ΑΟΧ υποδέχεται την ομάδα της Θεσσαλίας. Η ομάδα του Παναγιώτη Τοκπασίδη, που είχε πολύ καλή απόδοση στη Νάουσα και κατάφερε στο τέλος να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, φανερώνει στοιχεία ανάκαμψης στα τελευταία παιχνίδια και το αυριανό αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μπει για τα καλά στο κόλπο της παραμονής. Ο έμπειρος προπονητής θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιάννη Γκαράνη που συμπλήρωσε κάρτες στη Νάουσα, επιστρέφουν όμως οι Τσαλμάς και Ταυταρίδης που εξέτισαν την τιμωρία τους. Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” της Τερψιθέας μεταβαίνουν στην Εύβοια ιδιαίτερα ενισχυμένοι στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς χθες κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό τους τους Χρήστο Μπαταβάνη και Χρήστο Μαντζαφούλη από τον Πυργετό, ενώ ήδη είχε υπογράψει στην ομάδα και αγωνίστηκε μάλιστα ο έμπειρος Δημήτρης Πατσιαβούρας.

ΑΟ Καρδίτσας – Ρήγας Φεραίος : Ακόμη μία “μάχη” παραμονής στο αυριανό πρόγραμμα. ΑΟΚ και Ρήγας Φεραίος διασταυρώνουν τα…ξίφη τους, σε μία αναμέτρηση που θα αποτελέσει κριτήριο για τη συνέχεια. Η ομάδα της Καρδίτσας, με τον Σάκη Τίκα στον πάγκο του αντί του Απόστολου Κεφαλά, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την υπόθεση παραμονή και η νίκη στον αυριανό αγώνα είναι επιτακτική. Απόντας για το αυριανό παιχνίδι ο Δήμος Κωνσταντινίδης, ο οποίος συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες ενώ επιστρέφουν οι Δήμος Μεσιακάρης και Έξαρχος Τριανταφύλλου που εξέτισαν τις ποινές τους. Ο Λάκης Μπακάλης από την άλλη πλευρά δεν θα έχει στη διάθεση του τον Αλέξη Κουβελά που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, ενώ την έκδοση του δελτίου του Ζενούνι, μοναδικού αποκτήματος της ομάδας την περίοδο του Ιανουαρίου. Στους “κυανόλευκους” επικρατεί προβληματισμός για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες στο παιχνίδι με την Κύμη, ωστόσο άπαντες στο στρατόπεδο του Ρήγα είναι αποφασισμένοι για τη νίκη στη  νότια Θεσσαλία.

δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου (magnesianews) :

Ας δούμε το αναλυτικό πρόγραμμα της αυριανής 16ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΦΑΣ Νάουσα – Τρίκαλα  (0-1)

ΑΟ Χαλκίς – Μαχητής Τερψιθέας  (1-2)

Δωτιέας Αγιάς – Αχιλλεας Δομοκού  (0-1)

Λαμία – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας  (1-0)

Μακρoχώρι – Πυργετός  (1-0)

ΑΟ Καρδίτσας – Ρήγας Φεραίος  (0-0)

ΑΟ Κύμης – Λευκάδια  (0-0)

Ρεπό: Αμπελωνιακός

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected