Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 2-1

Την πιο σημαντική της νίκη στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε η ΑΕ Καψόχωρας. Επικράτησε με ανατροπή του Απόλλων Αγίου Γεωργίου και έχοντας 31 βαθμούς συγκομιδή, μπορεί να νιώθει ακόμη πιο…ήσυχη ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα του Χρήστου Τερζίδη (του οποίου οι φωνές στο ημίχρονο ακούστηκαν μέχρι την…Αλεξάνδρεια!) γύρισε το ματς από το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου και με τελικό σκορ 2-1, πέτυχε την 9η νίκη στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Σάκη Παπαδίνα, που παρέμεινε στους 22 βαθμούς και στην 12η θέση, πραγματοποίησε εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρώτο μέρος, κλείνοντας όλους τους χώρους προς την εστία του Σίμου και στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία στον αγώνα, κατάφερε να προηγηθεί. Ωστόσο, η αποβολή του Πράσσου λίγο πριν την ανάπαυλα, άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς και έδωσε το προβάδισμα στους “κοκκινόμαυρους”, το οποίο και εκμεταλλεύτηκαν.

Οι “πράσινοι”, παίζοντας εξαιρετικά στην άμυνα στο πρώτο μέρος, κατάφεραν να κρατήσουν μακριά τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων και να φορτώσουν με άγχος τους παίκτες του Χρήστου Τερζίδη. Στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία που καταγράφηκε στον αγώνα μάλιστα, ο ταχύτατος Πίκος έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ, σημαδεύοντας σωστά στη γωνία του Καρασαββίδη μετά από πάσα του Τσιότσιου (38′).

Δύο λεπτά όμως αργότερα και ενώ ο Πράσσος είχε δεχτεί ήδη την κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι της συνάντησης κ. Μπουκουβάλα, δέχτηκε και την δεύτερη σε προβολή πάνω στον Χαλβατζή, με τον “άρχοντα” του αγώνα να θεωρεί το μαρκάρισμα ως επικίνδυνο παίξιμο. Έτσι, οι “πράσινοι” ήταν πλέον αναγκασμένοι να ξεκινήσουν το δεύτερο μέρος με αριθμητικό μειονέκτημα, κάτι που έμελλε να το εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι κάνοντας την ανατροπή.

Μάλιστα χρειάστηκαν μόλις 10 λεπτά για να έρθουν τα πάνω-κάτω. Αρχικά στο 48′ ο Κώστας Χαλβατζής μετά από πάσα του Μπενίσκου ισοφάρισε για την ομάδα του για να έρθει στο 58′ ο Διονύσης Κωστόπουλος να δεχτεί τη σέντρα ακριβείας του Βαλάντη Κίτσα και με πλασέ να νικά τον Σίμο για το 2-1.

Από το σημείο αυτό και μέχρι το 90ο λεπτό το ματς απέκτησε μία “άγρια” ομορφιά, καθώς οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν για την ισοφάριση και οι γηπεδούχοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές ο Κωστόπουλος σημάδεψε το δοκάρι του Σίμου, ενώ πολύ σωστή αντίδραση είχε ο Καρασαββίδης σε μακρινό σουτ του Παπαδίνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μπουκουβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Χαντζιαρίδη.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Καρασαββίδης, Βλάχος, Μαγγανάρης, Τόζογλου, Μόσχος, Σταμούλης, Πιπιλιάρης (46′ Μουσκεφτάρας), Κίτσας, Διτσόλας, Χαλβατζής, Γρηγοριάδης (46′ Μπενίσκος).

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Τρούπκος, Μιχαηλίδης, Δεβετζίδης, Μπαξεβάνης Δ.Ν. (57′ Καρολίδης), Πίκος (67′ Μπαξεβάνης Δ.Γ.), Σπυριδωνίδης, Τσιότσιος, Παπαδίνας, Τσουλχάι (80′ Βουτσικίδης), Πράσσος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected