Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Για να κερδίσουν χρόνο

2d12887d4570cceb74b5b672c33382eb_LΟ ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Λεβαδειακό με την ομάδα που θα βγει νικήτρια από τη «μάχη» να κερδίζει χρόνο για το μέλλον.

Χωρίς νίκη παραμένει στα τελευταία του τέσσερα παιχνίδια ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να βρεθεί κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού και να καίγεται για βαθμούς απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο Γιάννης Πετράκης, που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Ηπειρωτών, συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Λίλα που αποθεραπεύτηκε, αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Κίτου.

Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα συμμετέχουν οι: Βελλίδης, Αμπάρης, Μπέριος, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Ίλιτς, Κυβελίδης, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Ακόστα, Αυγενικού, Στρούνα, Χαρίσης, Λίλα, Γιάκος, Κρητικός, Τζιμόπουλος και Κίτου.

Σε καλύτερη κατάσταση ο Λεβαδειακός που προέρχεται από την επική του νίκη απέναντι στον Άρη, παίρνοντας σημαντική ανάσα. Αν φύγει όμως ξανά με το θετικό αποτέλεσμα, θα κάνει ακόμα ένα βήμα για την παραμονή του. Εκτός έδρας όμως, σε 11 παιχνίδια έχει ήδη… δέκα ήττες.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Καβαλιώτης τεχνικός, δεν μετέχουν οι Σκέπης, Βούκσεβιτς και Βασιλείου, που είναι οι τρεις απόντες σε σχέση με τον νικηφόρο αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Πρζιρόφσκι, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Μάγκας, Γεωργίου, Λυκογιάννης, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Πετράτζι, Ροτζέριο, Βαρέλα, Κονέ, Μιλοσάβλιεφ, Μάντζιος, Γιάντσης, A. Ορτέγκα και Καπό.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected