Super League 1

Super League – “Τελικός” για τους “κίτρινους”

8b22952d87d6d72d7086040dcff936f5_LΟ Άρης κάνει την ύστατη προσπάθεια για την παραμονή του και αυτό θα γίνει μόνο με νίκη απέναντι στη Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Άσχημο είναι το κλίμα στον Άρη μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει καταφέρει να φτάσει στη νίκη τον τελευταίο μήνα, με την ήττα από τον Λεβαδειακό να ήταν… καταδικαστική.

Όλα αυτά, μόνο αν η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου δεν συνέλθει και δεν επικρατήσει της Ξάνθης. Οι «κιτρινόμαυροι» παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή τους στην κατηγορία, καθώς αν δεν προστεθούν οι τρεις βαθμοί, τότε το… καράβι της παραμονής θα απομακρυνθεί οριστικά.

Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, ο τεχνικός των κίτρινων, ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν οι: Αγκάνθο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Βανγκέλι, Βλάχος, Γιαννίτσης, Γουναρίδης, Διούδης, Καμινιώτης, Κουσίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μπακασέτας, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Τάτος, Τσιάρας, Τσουμάνης.

Στη μέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Ξάνθη η οποία έχει απομακρυνθεί από τις θέσεις της Ευρώπης. Αν πάρει το τρίποντο στη Θεσσαλονίκη όμως, θα μπορεί να συνεχίζει να ελπίζει. Ο Ράινερ Μάουρερ άφησε εκτός αποστολής τους Παΐτο και Κάλβο, καθώς τους έκρινε ανέτοιμους, ενώ στα πλάνα του συμμετέχει κανονικά ο Πάμπλο Γκαρσία.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Τσέμα, Ζαρόπουλος, Χοσέμι, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Μπέρτος, Μπαξαβενίδης, Φλίσκας, Γκαρσία, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Μαρίν, Τριάδης, Σουάρεζ, Σολάρι, Σολτάνι και Ράνος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected