Κατηγορίες
Super League 1

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος 2-3

3634817424734cf17581ea8973212e48_LΜε τον Στέφανο Ναπολεόνι απόλυτο πρωταγωνιστή και σκόρερ δυο τερμάτων, ο Ατρόμητος νίκησε 3-2 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και αύξησε τη διαφορά του από τον τέταρτο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό.

Σε… μονομαχία του Λουσέρο με τον Ναπολεόνι εξελίχθηκε το ματς στη Ριζούπολη, με τον Ιταλό φορ του Ατρόμητου να είναι νικητής καθώς τα δυο δικά του γκολ μαζί με αυτό του Ιγκλέσιας, ήταν αρκετά για να πάρει η ομάδα του Πάρασχου μεγάλη νίκη μέσα στη Ριζούπολη. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν δίκαια αφού ήταν καλύτεροι στο επιθετικό κομμάτι, με τονΑπόλλωνα για μια ακόμα φορά να κάνει τεράστια προσπάθεια στην έδρα του, αλλά να προδίδεται στο φινάλε όπως συνέβη και στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο ίδιο γήπεδο…

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα, αφού μόλις στο 10’ ο Αντριάν Λουσέρο πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της για περισσότερο από 27’ αγώνα! Ο Στέφανο Ναπολεόνι στο 37’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τζόρβα με εντυπωσιακό τακουνάκι κι έφερε το ματς στα ίσα. Το παιχνίδι παρέμεινε ισορροπημένο, με τον Απόλλωνα να «ανεβάζει στροφές» και στο 63’ ξανά με τον Λουσέρο να φτάνει στο 2-1, ωστόσο ο Ατρόμητος είχε τις απαντήσεις.

Η ομάδα του Παράσχου ωστόσο δεν πτοήθηκε, πήρε ξανά τα ηνία του αγώνα και έκανε το παιχνίδι της, για να φτάσει σε δεύτερη ισοφάριση στο 75’ με τον Ματίας Ιγκλέσιας να συλλαμβάνει… κοιμώμενη την άμυνα του Απόλλωνα και με κεφαλιά να κάνει το 2-2 στη Ριζούπολη. Με το ισόπαλο αποτέλεσμα να μην βολεύει κανέναν, το παιχνίδι άνοιξε αρκετά, κάτι που… βόλεψε τον Ατρόμητο ως πιο ποιοτική ομάδα. Έτσι, ο Στέφανο Ναπολεόνι πήρε… τ’ όπλο του και με ωραίο γκολ στο 81’ χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο.

Μια νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους περίπου 200 οπαδούς του Ατρόμητου που πήγαν στη Ριζούπολη, και που έφερε τους Περιστεριώτες στους 43 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον τέταρτο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό.

Απόλλων Σμύρνης : Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παντελιάδης, Κανακούδης, Κόρμπος (85′ Πετρόπουλος), Τσοκάνης, Μίνγκας (70′ Τσιλιγκίρης), Φαρινόλα, Λουσέρο, Ντάλμπεργκ.

Ατρόμητος : Τσενάμο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης (69′ Πίτου Γκαρσία), Γιαννούλης, Δημούτσος (79′ Νάστος), Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Ουμπίδες, Ναπολεόνι. Παπαδόπουλος (85′ Μπρίτο).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected