Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μερκούρης Καραλιόπουλος : “Πάνω απ’ όλα η ομάδα”

DSCN6118

Την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αχιλλέα Νάουσας μετά την παραίτηση του Βασίλη Κουρογεωργάκη, αναλαμβάνει από σήμερα, όπως σας ενημέρωσε πριν δύο ώρες περίπου το Imathia Sports News, ο Μερκούρης Καραλιόπουλος. Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας, θα έχει δίπλα του τον Κώστα Τουμαρά και μαζί θα οδηγήσουν την ομάδα τόσο στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος όσο και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Ο έμπειρος και με μεγάλη καριέρα ποδοσφαιριστής μίλησε πριν λίγο στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο και στις δηλώσεις του παρουσιάστηκε ενωτικός και έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας :

“Σε όλη μου την σταδιοδρομία στο ποδόσφαιρο, έβαζα πάντα πιο πάνω την ομάδα στην οποία βρισκόμουν. Αυτό θα πω και τώρα, ειδικά από τη στιγμή που αναλαμβάνω την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας του Αχιλλέα. Βέβαια σ’ αυτή τη διαδικασία θα έχω δίπλα μου τόσο τον Κώστα Τουμαρά όπως άλλωστε είναι και η πρόταση της διοίκησης, όσο και όλα τα παιδιά της ομάδας, με τα οποία είμαστε μια οικογένεια και λειτουργούμε πάντα ομαδικά. Οι ρόλοι είναι απλά για το φαίνεσθαι και όχι η ουσία. Έχουμε μπροστά μας την πρόκληση του Κυπέλλου αλλά και δέκα ματς πρωταθλήματος, στα οποία θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Εύχομαι να έχουμε υγεία και όλοι μαζί θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό του συλλόγου”

Άποψη του Imathia Sports News : Άνθρωποι σαν τον Μερκούρη Καραλιόπουλο, σπανίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε να γράψουμε ατελείωτες σειρές για τον ίδιο αλλά οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Μερκούρη καλή επιτυχία και ευχόμαστε αυτή να είναι μόνο η αρχή!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected