Football League

Εθνικός Γαζώρου – Αναγέννηση Καρδίτσας (0-0) Για 90′ ο Κουκόλης

22674730c4f6e0cceb681a096f6b04ed_LΑπό έναν βαθμό μοιράστηκαν Εθνικός Γαζώρου και Αναγέννηση Καρδίτσας, μετά το 0-0 στις Σέρρες στο ματς με το οποίο «έπεσε» η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Football League.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, που δυσκόλεψε πολύ τους παίκτες που προσπαθούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Η καλύτερη στιγμή του αγώνα ανήκει στους Θεσσαλούς. Στο 67΄ ο Χλωρός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ολιγωρία των αντίπαλων αμυντικών και δοκίμασε το σουτ που πέρασε μόλις άουτ.

Οι «μπλε» έμειναν για πέμπτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη ενώ οι «κιτρινόμαυροι» για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική αναδεικνύονται ισόπαλοι.

Εθνικός Γαζώρου : Μέλκας, Κουκόλης, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Νατσιόπουλος (69′ Κωνσταντινίδης), Μπαργκά (80′ Καράμπελας), Σκέριαντς (56′ Σέρντιντς), Τσουβαλτσίδης, Μπουντίνοφ.

Αναγέννηση Καρδίτσας : Σιαράβας, Σάββας, Χατζηρίζος, Ρόβας, Οικονόμου, Αναστασόπουλος, Σίμωσης (64′ Γεωργακόπουλος), Μίχος, Μπουντούρης, Τιμόνοφ (58′ Μπιτέλης), Χλωρός (87′ Γήτας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected