Κατηγορίες
Football League

Εθνικός Γαζώρου – Ράντμαν…άκυρο!

radman-12030_610x400

Δεν ήταν τελικά γραφτό για τον Βέλιμιρ Ράντμαν να επιστρέψει στις Σέρρες και να αγωνιστεί πέρα από τον Πανσερραϊκό και με την φανέλα του Εθνικού Γαζώρου, καθώς ο Κροάτης τερματοφύλακας ενημέρωσε εκτάκτως την Πέμπτη τους διοικούντες της ομάδας πως λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος που προέκυψε δεν μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο και να παραμείνει και πρέπει να γυρίσει εσπευσμένα στην Κροατία.

Ενώ όλα ήταν έτοιμα για τις υπογραφές και ο Ράντμαν είχε ξεκινήσει προπονήσεις με τους “μπλε”, το πρόβλημα που προέκυψε ακυρώνει την μεταγραφή και πλέον ο Εθνικός Γαζώρου θα συνεχίσει με το υπάρχον τρίο τερματοφυλάκων.

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά ενόψει Πιερικού, πρόβλημα υπάρχει με τον Μιχάλη Χατζηδημητρίου. Ο 18χρονος χαφ ένιωσε ενοχλήσεις στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ωστόσο ήταν ήδη αργά αφού ο Μάκης Κατσαβάκης είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές και έτσι για περίπου 10 λεπτά αγωνίστηκε με πρόβλημα με αποτέλεσμα να καλείται πλέον να απουσιάσει τουλάχιστον 10 ημέρες από τις προπονήσεις, κάτι που σημαίνει ότι χάνει σίγουρα τον αγώνα με τον Πιερικό. Απών θα είναι και ο Τσουβαλτσίδης που συμπλήρωσε κάρτες.

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected