Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Με Λαζαρίδη στην Κέρκυρα

anagnostopoulosΔυο σημαντικές μονάδες επιπλέον θα έχει στη διάθεσή του στην Κέρκυρα, την Κυριακή με τον Όλυμπο, ο τεχνικός της Καστοριάς Ανδρέας Λέτσιος. Ο έμπειρος στόπερ και αρχηγός, Βασίλης Αναγνωστόπουλος (φωτό), που λείπει τρεις εβδομάδες επειδή έσπασε το χέρι του, έχει επανέλθει σε ρυθμούς προπονήσεων και αναμένεται να ξεκινήσει με πλαστικό προστατευτικό νάρθηκα. Επίσης, ο νεοαποκτηθείς μέσος Δημήτρης Λαζαρίδης θα είναι στην αποστολή, έτοιμος για τα πρώτα λεπτά συμμετοχής (μαζί με το νεαρό Πατσιόπουλο).

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του τεχνικού των «γουναράδων», που χαριτολογώντας είπε: «Από τη μέρα που ανέλαβα, εδώ και πέντε αγωνιστικές, είναι η πρώτη φορά που συμπληρώνουμε… 18άδα και αισθάνομαι περίεργα!». Από τους Καστοριανούς θα λείψουν ο τιμωρημένος Γανόλης (τέταρτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του) και ο ανέτοιμος Κουρτίδης, ενώ στόχος είναι το «3Χ3», μετά τις επιτυχίες με Οδυσσέα Κορδελιού και Πυρσό Γρεβενών.

Παράλληλα, την Παρασκευή στην ακριτική πόλη της Μακεδονίας αναμένεται ο Νίκος Πεπελίδης με Βραζιλιάνο εκπρόσωπο της εταιρείας μάνατζμεντ που διαθέτουν, για να δώσουν και τυπικά τα χέρια με τον πρόεδρο Νίκο Ουσταμπασίδη και να αναλάβουν τη διαχείριση της Καστοριάς, σύμφωνα με το πρότζεκτ που έχει εκπονηθεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected