Διάφορα

Υπόθεση “στημένων” – Στον εισαγγελέα της ΕΥΠ!

pegasus_LARGE_t_1041_106176816Ο αντιεισαγγελέας εφετών Παναγιώτης Πούλιος είναι ο εισαγγελέας ο οποίος ανέλαβε πλέον την υπόθεση των φερόμενων ως στημένων αγώνων και θα συντάξει την πρόταση προς το Συμβούλιο Εφετών, το οποίο και θα αποφασίσει για το αν και ποιους θα παραπέμψει σε δίκη και για το αν και ποιους θα απαλλάξει. Ο κ. Πούλιος που παρέλαβε την ογκωδέσταη δικογραφία δεν είναι άσχετος με τα αθλητικά θέματα.

Το αντίθετο, μάλιστα, αφού ήταν ο πρώτος αθλητικός εισαγγελέας όταν καθιερώθηκε ο θεσμός το 2005, ενώ κατείχε και πολύ κρίσιμες θέσεις. Ο κ. Πούλιος διετέλεσε και εποπτεύων εισαγγελέας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) και είναι αυτός που καλείται πλέον να συντάξει την εισαγγελική πρόταση για τη συνέχεια της πολύκροτης αυτής υπόθεσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το έργο του δεν αναμένεται να είναι εύκολο και θα είναι σίγουρα χρονοβόρο, μιας και στην ογκωδέστατη δικογραφία που παρέλαβε από τον ειδικό εφέτη ανακριτή Γιώργο Αυγέρη περιλαμβάνονται συνολικά 187 κατηγορούμενοι για κακουργήματα και πλημμελήματα.

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected