Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Το Pre Game των δύο ομίλων

pre-game-a22

Με τη 14η αγωνιστική στον 1ο και την 18η στον 2ο όμιλο, συνεχίζεται την Κυριακή 9/2 το πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής. Το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο τόσο για την άνοδο  (κυρίως στον 1ο όμιλο, καθώς στον δεύτερο έχει ουσιαστικά ξεκαθαρίσει) όσο και για το ποιες ομάδες θα καταλάβουν την τελευταία θέση που οδηγεί στην κατώτερη κατηγορία. Ας δούμε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα αλλά και τη μέχρι τώρα εικόνα των δύο ομίλων :

Α όμιλος

Δραματική εξελίσσεται η υπόθεση άνοδος στον 1ο όμιλο, καθώς 5 ομάδες διεκδικούν τα δύο εισιτήρια για την Α1. Ο πρωτοπόρος Αγροτικός Αστέρας, που ενισχύθηκε σημαντικά την περίοδο των μεταγραφών, υποδέχεται στην Αγία Βαρβάρα τη Θύελλα Σταυρού και στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα απέχει 5 βαθμούς από την τελευταία θέση, χωρίς όμως να έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος.

Ο ΠΑΟΚ Κουλούρας αγωνίζεται επίσης εντός έδρας κόντρα στον Άρη Παλαιοχωρίου, που επίσης θέλει τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει φέτος για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι “ασπρόμαυροι” ωστόσο παρουσιάζονται εξαιρετικά δυνατοί εντός έδρας και έχουν τον πρώτο λόγο στο αυριανό παιχνίδι.

Φαβορί θεωρείται και ο Αστέρας Αλεξάνδρειας με αντίπαλο τον ουραγό ΑΟ Συκιάς, που για πρώτη φορά φέτος βρέθηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη από την άλλη πλευρά, θα αγωνιστεί με στόχο τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι ώστε να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Με τους “κυανοκίτρινους” ισοβαθμεί στην τρίτη θέση ο ΠΑΟ Παλατιτσίων, που αγωνίζεται εντός έδρας, υποδεχόμενος τον Αλιάκμων Νησελίου που παλεύει επί ίσοις όροις πλέον για την παραμονή. Οι “πράσινοι” θέλουν το “τρίποντο” ώστε να υποδεχτούν την επόμενη αγωνιστική τον ΠΑΟ Κουλούρας, έχοντας απόσταση βολής από τους “ασπρόμαυρους”.

Τέλος, ο ΠΑΟ Κορυφής μεταβαίνει την Κυριακή στο Καμποχώρι, με στόχο τη νίκη αλλά κόντρα στην τοπική ομάδα και τη διατήρηση του εντυπωσιακού σερί των 11 αγωνιστικών χωρίς ήττα, που έφερε τους “ασπρόμαυρους” σε τροχιά ανόδου. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Αργύρη Παναγιωτόπουλου έχει διαφορά ασφαλείας από την τελευταία θέση και με τη στοιχειώδη προσοχή στα επόμενα παιχνίδια, θα εξασφαλίσει άνετα την παραμονή.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Αστέρας Αλεξάνδρειας – ΑΟ Συκιάς  (3-1)

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Άρης Παλαιοχωρίου  (2-0)

ΑΕΚ Καμποχωρίου – ΠΑΟ Κορυφής  (0-1)

ΠΑΟ Παλατίτσια – Αλιάκμων Νησελίου  (1-0)

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Θύελλα Σταυρού  (3-0)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου

Β όμιλος

Με το ενδιαφέρον να στρέφεται αποκλειστικά στο ποια ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου στη Β Ερασιτεχνική, συνεχίζεται την Κυριακή 9/2 το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α2. Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στο Λαζοχώρι, όπου ο ουραγός Μακεδόνας Βέροιας υποδέχεται την 11η Ακαδημία, με τις δύο ομάδες να χωρίζει ένας μόλις βαθμός. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη στο αυριανό παιχνίδι, ενώ σημαντική θα είναι και η ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους, που επικράτησαν με 3-1 στον πρώτο γύρο.

Την ίδια ώρα, δύσκολη έξοδο πραγματοποιεί ο ΓΑΣ Κοπανού που μεταβαίνει στον γειτονικό Άγιο Νικόλαο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Νάουσας. Οι “κιτρινόμαυροι” του Χρήστου Πιπερίδη απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από την τελευταία θέση και άμεση ανάγκη είναι η συγκομιδή βαθμών για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Πιο ασφαλής ωστόσο νιώθει πλέον ο Απόλλων Λυκογιάννης, που ξέφυγε στη βαθμολογία μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού Νάουσας και με θετικό αποτέλεσμα αύριο στα Μονόσπιτα, κάνει ένα ακόμη βήμα προς την οριστική παραμονή.

Ας δούμε το αναλυτικό πρόγραμμα της αυριανής 18ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΑΣ Ειρηνούπολης – Θύελλα Στενημάχου  (1-2)

ΑΕΠ Βέροιας – Δόξα Νάουσας  (0-1)

Κεραυνός Επισκοπής – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  (1-2)

Ελπίδα Μονοσπίτων – Απόλλων Λυκογιάννης  (2-0)

Μακεδόνας Βέροιας – Ακαδημία Βέροιας  (1-3)

Ολυμπιακός Νάουσας – ΓΑΣ Κοπανού  (1-1)

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected