Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το Pre Game της 17ης αγωνιστικής

10

Ο κατά πολλούς πιο αμφίρροπος όμιλος της Γ Εθνικής συνεχίζεται αύριο με τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής, που περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε όλα τα μέτωπα. Δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο Λαμία, μεγάλο ματς στην Τερψιθέα, δεν θα διεξαχθεί τελικά το ματς στον Πυργετό, καθώς οι “βυσσινί” δεν κατεβαίνουν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Δείτε τα κυριότερα στοιχεία των έξι αναμετρήσεων αλλά και στιγμιότυπα από τα ματς του πρώτου γύρου :

Ρήγας Φεραίος – Λαμία : Πολύ δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη. Αντίπαλος ο ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια Ρήγας Φεραίος, που στο Βελεστίνο παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός. Απών για τον Λάκη Μπακάλη ο Χρήστος Μπίκας που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες ενώ επιστρέφει ο Αλέξης Κουβελάς που εξέτισε την τιμωρία του. Χωρίς προβλήματα και με τον κόσμο στο πλευρό του ταξιδεύει αύριο για τη Μαγνησία η Λαμία, που με νίκη κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο. Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως, το πρωτάθλημα αρχίζει από την αρχή…

ΑΟ Κύμης – Μακρoχώρι : Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον ΑΟΚ και πάλι με ομάδα από την Ημαθία. Ο Βαγγέλης Ντόβολης συνέστησε προσοχή στους παίκτες του, την ώρα που θα έχει άπαντες στη διάθεση του για τον αυριανό αγώνα. Από την άλλη πλευρά ο Λεωνίδας Μπίλης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιώργου Τζεϊρανίδη που είναι τιμωρημένος αλλά και του Μωυσή Τριανταφυλλίδη (ίωση), ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή θα βρεθεί ο Νίκος Τάσος, μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας (μαζί με τον Βαλάντη Μπακιρτζή που έμεινε στην Ημαθία) από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας. Η αποστολή της ομάδας ταξιδεύει αυτή την ώρα για την Εύβοια. Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου :

Λευκάδια – ΑΟ Καρδίτσας : Στην έδρα του επιστρέφει ο ΠΑΣ, μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας. Η ομάδα της Ημαθίας μπορεί να απώλεσε το αήττητο την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο παραμένει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και έχει την ευκαιρία με αντίπαλο τον ΑΟΚ να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο. Ωστόσο από την αυριανή αναμέτρηση θα λείψουν οι Κώστας Έξαρχος και Παναγιώτης Μισαηλίδης που είναι τιμωρημένοι, με τον πρώτο να εκτίει τη μία από τις δύο αγωνιστικές ποινής. Συνεχίζει τη θεραπεία του ο Χρήστος Ζαρογιάννης, ενώ επιστρέφει ο Σωκράτης Λαμπριανίδης που εξέτισε. Από την άλλη πλευρά, με την ψυχολογία στο ναδίρ και την σημαντική απουσία του Δήμου Κωνσταντινίδη ταξιδεύει νωρίς το πρωί αύριο η ομάδα της Καρδίτσας, που το παιχνίδι στην Ημαθία αποτελεί μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για το come back.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – ΑΟ Χαλκίς : Την αναπροσαρμογή των στόχων τους αποφάσισαν στην ομάδα της Πιερίας, καθώς η απόσταση των 10 βαθμών από την κορυφή είναι πλέον σημαντική όσον αφορά την άνοδο στη Football League. Ωστόσο οι “κοκκινόμαυροι” μόνο αδιάφοροι δεν θα παρουσιαστούν στο αυριανό παιχνίδι με τον ανεβασμένο ΑΟΧ, αναμέτρηση από την οποία θα απουσιάσει ο Κώστας Καπασακαλίδης που συμπλήρωσε κάρτες, αλλά και ο Νίκος Μπαγγέας που είναι τραυματίας. Στην αντίπερα όχθη, ο Παναγιώτης Τοκπασίδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Κώστα Καραμπά και Στέλιου Μπαλαμπάνη, ενώ επιστρέφει ο Γιάννης Γκαράνης που εξέτισε. Το παιχνίδι στην Πιερία είναι ιδιαίτερης σημασίας για τους Ευβοιώτες, καθώς με θετικό αποτέλεσμα κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την παραμονή στην κατηγορία.

Τρίκαλα – Αμπελωνιακός : Κρίσιμη η αναμέτρηση για αμφότερους τους αντιπάλους, στο ντέρμπι της Θεσσαλίας. Η ομάδα του Τίμου Καβακά απέσπασε ισοπαλία στη Νάουσα την προηγούμενη αγωνιστική και με νίκη αύριο κάνει σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, που είναι πλέον ο αντικειμενικός στόχος των “κοκκινόμαυρων”. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου επιστρέφει στη δράση μετά από δύο εβδομάδες και θα δώσει την πρώτη από τις πολλές “μάχες” που ακολουθούν για την παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός θα έχει δύο σημαντικές απουσίες για το αυριανό παιχνίδι, καθώς θα λείψουν οι τιμωρημένοι Γκαμπέτας και Ρόκκα. Δείτε στιγμιότυπα από το ματς του πρώτου γύρου :

Μαχητής Τερψιθέας – ΦΑΣ Νάουσα : Το πιο σπουδαίο ματς της αγωνιστικής. Μαχητής και ΦΑΣ δίνουν μία από τις πολλές μάχες που θα ακολουθήσουν στον 3ο όμιλο, με τις δύο ομάδες να ανταγωνίζονται επί ίσοις όροις για την παραμονή. Ο Νίκος Σταυροθεόδωρος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νίκου Κρίτσα που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες, στη δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων που είχαν συναντηθεί στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου της Γ Εθνικής (2-1). Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Αργυρίου είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά τους Βαγγέλη Αβραμόπουλο, Γρηγόρη Αργυρίου και Κώστα Μουσικάκη που εξέτισαν τις ποινές τους, σε μία πολύ καθοριστική αναμέτρηση ενόψει της συνέχειας. Δείτε τα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του Κυπέλλου :

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής, που για ακόμη μία Κυριακή θα καλυφθεί ζωντανά από το Imathia Sports News. Ώρα έναρξης στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Τρίκαλα – Αμπελωνιακός  (1-1)

Μαχητής Τερψιθέας – ΦΑΣ Νάουσα  (1-1)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – ΑΟ Χαλκίς  (1-0)

Πυργετός – Δωτιέας Αγιάς  0-3 α.α.

Ρήγας Φεραίος – Λαμία  (1-2)

ΑΟ Κύμης – Μακρoχώρι  (2-0)

Λευκάδια – ΑΟ Καρδίτσας  (1-0)

Ρεπό : Αχιλλέας Δομοκού

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected