K20 - K17 - K15

Βέροια Κ17 – ΠΑΣ Γιάννινα Κ17 0-1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την ήττα γνώρισε η Κ17 της Βέροιας από την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Σταυρού. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη (τελευταία της ήττα στις 27/12 από τη Ξάνθη) δεν πραγματοποίησε τις εμφανίσεις προηγούμενων αγώνων, ωστόσο είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ και έτσι η ομάδα από την Ήπειρο την “έπιασε” στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς.

Η “Βασίλισσα” είχε ένα καλό πρώτο μέρος, δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα και με αιχμές τους Καψάλη και Μπουρδάνο δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα του “Άγιαξ της Ηπείρου”. Οι φιλοξενούμενοι, παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις, απείλησαν προς το τέλος του ημιχρόνου με το δυνατό σουτ του Παγούνα που εξουδετέρωσε ο Μαρκούσης.

Το δεύτερο μέρος είχε την ίδια εικόνα και παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, το τέρμα ήρθε τελικά για τους “κυανόλευκους” και συγκεκριμένα στο 84′ ο Περβανάς, μετά από κόρνερ του Λιάρου, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαρκούση.

Συνθέσεις

Βέροια Κ17 : Μαρκούσης, Δημητριάδης (67′ Παναγιωτίδης), Στράντζαλης, Σιμόνι, Δερμιτζάκης, Μαγγίτης (62′ Σαμιώτης), Αθανασιάδης, Τσιούχας (46′ Κουτρούλιας), Καψάλης (80′ Παπακωνσταντίνου), Νικόπουλος, Μπουρδάνος.

ΠΑΣ Γιάννινα Κ17 : Πέτρου, Μασούρας, Λιάρος, Τσουλιάης, Οικονόμου Ν., Μούτσιος, Τσουμάνης (84′ Γόγολος), Ζιώγας (87′ Παππάς Στ.), Παπαγεωργίου, Αλεξίου (88′ Τσόδουλος, Παγούνας (62′ Περβανάς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected