Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Παναθηναϊκός Κ20 – ΠΑΟΚ Κ20 1-2

151025Με πρωταγωνιστή τον Ευθύμη Κουλούρη η Κ-20 του ΠΑΟΚ έφυγε με το «διπλό» από την έδρα του Παναθηναϊκού, τον οποίο έπιασε στη σχετική βαθμολογία του πρωταθλήματος υποδομών μετά τον 2-1 στο «Απήλιον».

Πλέον οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 42 πόντους, με το «τριφύλλι» να υποχωρεί στην τρίτη θέση, και είναι μόλις έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς ήθελαν τη ρεβάνς του 0-3 του πρώτου γύρου. Και την πέτυχαν, χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Κουλούρη (στο 2’ και στο 91’) και την απόκρουση του Σοϊλεμέζογλου σε πέναλτι του Μπαλμπόα (στο 23’).

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον Τάσο Δώνη.

Παναθηναϊκός Κ20 : Κώτσαρης, Τζανουλίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Αναστασόπουλος, Δώνης, Αγγελόπουλος Β. (60′ Μουζακίτης), Νιούμαν, Μαλντίν (82′ Αγγελόπουλος Γ.), Γιαννιτσάνης, Μπαλμπόα (82′ Χαλκιαδάκης)

ΠΑΟΚ Κ20 : Σοϊλεμεζόγλου, Τοπαλίδης, Πούγγουρας, Βασαίτης, Κιόσε, Πολύζος, Παπαδόπουλος Β., Πατράλης, Κουλούρης, Σαββίδης (92′ Τουμανίδης), Πόζογλου (72′ Δεληγιαννίδης).

*sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected