Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 2-1

Μία νίκη αφιερωμένη στον πρόεδρο Σάββα Ακριτίδη, που περνά τη δική του περιπέτεια αυτή την εποχή, πέτυχε η ΑΕ Χαρίεσσας, επικρατώντας το απόγευμα του Σαββάτου (8/2) του Απόλλων Αγίου Γεωργίου. Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν αποτελεσματικοί, σε αντίθεση με τους “πράσινους” που είχαν τις ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Έτσι, η ομάδα του Σάκη Παπαδίνα παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη και απομένουν 9 αγωνιστικές για να φανεί αν η φετινή μάχη για την παραμονή θα είναι για ακόμη ένα χρόνο κερδισμένη. Για τους γηπεδούχους μέτρησε σε μεγάλο βαθμό η εμπειρία, ενώ “κέρβερος” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Δημήτρης Αντιφάκος καθώς όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρόν.

Οι παίκτες του Δημήτρη Χαλκιά μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2′ είχαν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Βασίλη Καρασαρίδη, για να απαντήσει άμεσα ο Μουχτάρης που δεν κατάφερε από κοντά να νικήσει τον Αντιφάκο. Δύο λεπτά όμως μετά, ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΧ κατάφερε να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ, εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση στα καρέ του Απόλλων και περνώντας τον Σίμο που έπεσε στα πόδια του, πλάσαρε ψύχραιμα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια ανέβασαν σταδιακά την απόδοση τους και όντας αυτοί που ήθελαν περισσότερο τους βαθμούς στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πίεσαν την αντίπαλη ομάδα και βγήκαν με αξιώσεις στα καρέ του Αντιφάκου. Στο 23′ ο “αειθαλής” Μπάμπης Σπυριδωνίδης είχε ένα καλό σουτ που εξουδετέρωσε ο πορτιέρο της ΑΕΧ ενώ στο 32′ ο Τσουλχάη δεν κατάφερε από κοντά με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Την ίδια ώρα, οι αντεπιθέσεις των γηπεδούχων ήταν…φαρμακερές και σε μία από αυτές ο Σταύρος Κελεσίδης, αφού ελίχθηκε ωραία στο ύψος της περιοχής, πλάσαρε σωστά στη γωνία του Σίμου, δίνοντας “αέρα” δύο τερμάτων στην ομάδα του, λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι για την ανατροπή και ο Σάκης Παπαδίνας ανέβασε περισσότερο τις γραμμές με στόχο να πιέσει ψηλά την αντίπαλη ομάδα. Η μείωση του σκορ ήρθε στο 70′ όταν ο Τρούπκος έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο παίκτης – προπονητής των “πράσινων” με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αντιφάκου.

Από το χρονικό σημείο εκείνο και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Παρασίου, το παιχνίδι απέκτησε μία “άγρια” ομορφιά. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, με τις άμυνες να δέχονται μεγάλη πίεση στα τελευταία λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι παρά τις προσπάθειες και την κατοχή μπάλας, δεν κατάφεραν να πετύχουν την ισοφάριση και μάλιστα ο Βασίλης Καρασαρίδης θα μπορούσε σε δύο περιπτώσεις να πετύχει και τρίτο τέρμα, ωστόσο και τις δύο φορές ο Δεβετζίδης βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και απομάκρυνε.

Βοηθοί του κ. Παρασίου στη σημερινή αναμέτρηση οι κ.κ. Ασβεστάρας και Αργυρίου.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Μανδηλίδης, Τσίπης, Λέσκας, Θεοδωρόπουλος, Κατσουγιαννόπουλος, Στογιάννης, Τόσκα (75′ Καρασαρίδης Δ.), Καρασαρίδης Β., Κελεσίδης (60′ λ.τ. Φωτιάδης), Σιδηρόπουλος (85′ Σταυρίδης)

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Παπαδίνας, Μιχαηλίδης, Δεβετζίδης (80′ Μπαξεβάνης Δ.Γ.), Σπυριδωνίδης, Τρούπκος, Μπαξεβάνης Δ.Ν. (65′ Βουτσικίδης), Καρολίδης, Τσουλχάη, Μουχτάρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected