Κατηγορίες
Super League 1

ΑΕΛ Καλλονής – Λεβαδειακός (1-0) Πολύ άτυχος ο Μουλόπουλος…

79a8689adc9aa09cd347888a81078614_LΈνα αυτογκόλ του Θανάση Μουλόπουλου στο 13’ αποδείχτηκε αρκετό στο ΟΑΚΑ για την Καλλονή που πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού.

Η ομάδα της Λέσβου έφτασε τους 29 βαθμούς με αυτό το τρίποντο κι ανέβηκε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τους Βοιωτούς να μένουν στους 24 πόντους, μόλις δύο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη μπήκε δυνατά στο γήπεδο και σε μία αντεπίθεση ο Μαρτσέλο προσπάθησε να γυρίσει προς την άλλη πλευρά της περιοχής από τα δεξιά, ο Μουλόπουλος μπήκε στην πορεία της μπάλας κι άθελά του την έστειλε στο βάθος της εστίας του Σιδεράκη για το 1-0.

Αυτό το γκολ έμελλε να κρίνει και τον αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να πιέσουν και να φτάνουν κοντά στο γκολ με τον δράστη του… αυτογκόλ! Αλλά ο Μουλόπουλος δεν μπόρεσε από κοντά να βρει δίχτυα για δεύτερη φορά (αυτή τη φορά τα… σωστά) με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έπαιξαν πιο επιφυλακτικά και τελικά αυτό αποδείχτηκε αρκετό ούτως ώστε να διαφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Την ίδια στιγμή οι Βοιωτοί βγήκαν στην επίθεση, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ που έψαχναν για να μην φύγουν χωρίς βαθμό από το ΟΑΚΑ.

Καλλονή : Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Ζακουάνι, Ποντιάνι, Κεϊτά, Γιορέντε, Μαρσέλο (Θάλιος 85′), Λεοζίνιο (Καλτσάς 69′), Μανούσος, Περόνε (Καζάκης 79′).

Λεβαδειακός : Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Σκέμπης (Μάρτινς 60′), Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Λαμπρόπουλος (Βαρέλα 34′), Κονέ, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (Καπό 70′), Μάντζιος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected