Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-0

be559922683bc408b700bb953881e565_LΜέχρι και την τελευταία φάση του ματς, το παιχνίδι ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του 0-0. Παρά το γεγονός ότι έχασε τον Θεοδωρίδη με τραυματισμό στο 15′, ο Παναιτωλικός είχε τον τρόπο να κρατά μακριά από τα καρέ του Μπρακάλι τους παίκτες του ΠΑΣ με την εξαιρετική αμυντική του λειτουργία. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά το πρώτο μέρος οι Ηπειρώτες είχαν μόλις μία καλή φάση, το σουτ του Γιάκου στο 25′.

Στο άλλο μισό του τερέν ο Παναιτωλικός δεν έκανε σπουδαία πράγματα, έχει να λέει όμως ότι μέχρι και το 90′ είχε φτιάξει τις τρεις καλύτερες φάσεις του ματς. Τα δύο σουτ του Μπακάκη στο 35′ και στο 47′ (αμφότερα τα εξουδετέρωσε ο Βελλίδης) αλλά και αυτό του Καμαρά στο 76′ που έφυγε λίγο άουτ. Ο ΠΑΣ, αν και ο Πετράκης ενίσχυσε την ομάδα του με τους Βίλα και Κίτσου, έμεινε μακριά από τις ευκαιρίες και έκανε ελάχιστες τελικές στην επανάληψη.

Ολα αυτά μέχρι την τελευταία φάση του αγώνα. Γιατί με το φάουλ του Ακόστα, την πρώτη κεφαλιά του Κολοβέτσιου και το γκολ του Κίτσου από κοντά, ο ΠΑΣ πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη που είναι η τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και τρίτη με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο. Τύχη; Μπορεί. Οι γηπεδούχοι όμως την κυνήγησαν μέχρι το τέλος και εν τέλει δικαιώθηκαν. Ο Παναιτωλικός έμεινε με το παράπονο αλλά το κλισέ λέει ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Λίλα, Κοροβέσης (73′ Κίτσου), Γιάκος (61′ Βίλα), Ίλιτς.

Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Γκάλο, Κούσας, Μπικέ, Ανέν, Ζούνιορ, Σφακιανάκης, Μπακάκης (67′ Μπόγιοβιτς), Θεοδωρίδης (15′ λ.τρ. Νταλμά), Γοδόι (83′ Παπουτσογιαννόπουλος), Καμαρά.

*contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected