Γ Εθνική / Τοπικά

Μαχητής Τερψιθέας – ΦΑΣ Νάουσα 2-2

Μία ακόμη…μαχαιριά στις καθυστερήσεις δέχτηκε ο ΦΑΣ Νάουσα! Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου για τέταρτη φορά φέτος δέχτηκε τέρμα στα…χασομέρια και παρά το γεγονός πως πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Από την άλλη πλευρά, ο Μαχητής απέδειξε για ποιο λόγο…βαφτίστηκε έτσι, πάλεψε σε όλο το 90λεπτο και με ήρωα τον Μπουροτζήκα, απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παρουσία 150 περίπου θεατών στο Δημοτικό γήπεδο της Τερψιθέας, οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη και στο τέλος μοιράστηκαν τους βαθμούς, μια ισοπαλία όμως που τους διατηρεί κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η μεγάλη νίκη του Ρήγα Φεραίου με αντίπαλο τη Λαμία περιέπλεξε ακόμη περισσότερο την κατάσταση αν και η σημερινή αγωνιστική διαμόρφωσε νέα δεδομένα για τον υποβιβασμό καθώς για Αμπελωνιακό και ΑΟ Καρδίτσας το μέλλον προμηνύεται δύσκολο…

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά την αναμέτρηση και με κινητήριο μοχλό τον Νικούλη, δημιούργησαν κάποιες καταστάσεις στα καρέ του Κύρου. Ωστόσο ο ΦΑΣ ανέβασε σταδιακά την απόδοση του και κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ με τον Βαγγέλη Αβραμόπουλο, ένας παίκτης που έλειψε λόγω τιμωρίας από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας του.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τις δύο ομάδες, με τους παίκτες του Νίκου Σταυροθεόδωρου να πιέζουν την άμυνα των Ημαθιωτών αλλά τους Ναουσαίους να είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, όμως οι παίκτες του Βασίλη Αργυρίου απάντησαν άμεσα και πήραν προβάδισμα στο σκορ. Σκόρερ ο Γιώργος Γασπαράτος, που έφτασε τα 8 στο πρωτάθλημα.

Η καθοριστική περίοδος για τον ΦΑΣ ήταν το δεκάλεπτο 75′-85′ όταν έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, για να έρθει το 90+2′ όταν σε μία αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Θωμάς Μπουροτζήκας πρόλαβε τον Κύρου και πλασέ έκανε το τελικό 2-2.

Το “φιλμ” του αγώνα όπως το κατέγραψε το rockngoal.gr

4΄ Σέντρα προς τον Νικούλη, εκείνος σουτάρει και μπλοκάρει ο Κύρου.

8΄ Πανικός μέσα στην περιοχή της Νάουσας, σουτ του Μπουρουζίκα λίγο άουτ.

22΄ Ωραίος συνδυασμός των παικτών του Μαχητή με τελικό αποδέκτη τον Μαλάκο, που σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε εκτός.

36΄ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Συμπεθέρη προς τον Αβραμόπουλο, εκείνος με κεφαλιά κερδίζει τον Μπρέλλα (0-1)

46΄ Σουτ του Γασπαράτου λίγο έξω.

62΄ ΓΚΟΛ!  Σουτ του Νικούλη από 30 μέτρα απόσταση η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Κύρου (1-1)

64΄ ΓΚΟΛ! Άμεση απάντηση για τη Νάουσα! Ατομική προσπάθεια του Γασπαράτου, που πλασάρει εύστοχα τον Μπρέλλα και κάνει το 1-2.

76΄ Νέα ευκαιρία για τη Νάουσα, σουτ του Μπενίσκου άουτ.

78΄ Χαμένη φάση για τη Νάουσα, ο Μπενίσκος βρίσκεται τετ-α-τετ με τον Μπρέλλα, πλασάρει αλλά ο έμπειρος πορτιέρο «βγάζει» με τα πόδια.

92΄ ΓΚΟΛ! Γέμισμα μέσα στην περιοχή της Νάουσας, ο Μπουρουζίκας «βγαίνει» κερδισμένος από τις κόντρες και με σουτ κάνει το τελικό 2-2.

Συνθέσεις

Μαχητής Τερψιθέας : Μπρέλλας, Μαντζαφούλης, Παγκαρλιώτας(46′ Ντούγκος), Αθανασίου, Μπουροζίκας, Φλώρος, Σαββίδης(74′ Τσιτουρτζής), Μολάς(83′ Κουρούκας), Πατσιαβούρας, Νικούλη, Μαλάκος.

ΦΑΣ Νάουσα: Κύρου, Ζούρκος (67′ Νικόλτσης), Αργυρίου, Πέικος, Μουσικάκης, Αβραμόπουλος, Συμπεθέρης, Κεφαλάς, Μπενίσκος(89′ Τασιώνας), Γασπαράτος(85′ Ρέντζιας), Περηφανόπουλος

Με στοιχεία από το rockngoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected