Κατηγορίες
Football League

Football League – “Διπλό” κορυφής για Νίκη!

df08833b91dbb53485599a0880613bf3_LΣτη δεύτερη θέση του Βορείου Ομίλου έφτασε η Νίκη Βόλου μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Ηρακλή με 2-1 και ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες για περισσότερο από μια ώρα.

Οι Θεσσαλοί εκμεταλλεύτηκαν την γκέλα της Κέρκυρας στην Καρδίτσα και μείωσαν την απόσταση τους από την πρωτοπόρο του ομίλου στους έξι βαθμούς. Λογαριασμό για τη Νίκη Βόλου άνοιξε στο 15′ ο Χοβέ Ισαάκ με πολύ ωραίο πλασέ μέσα στην περιοχή του Ηρακλή. Στη συνέχεια όμως τα πράγματα δεν κύλησαν καλά για τους φιλοξενούμενους. Στο 24΄ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σοϊλέδη και σαν μην έφτανε αυτό ο Ηρακλής μείωσε στο 42΄ με τον Ιντζόγλου. Οκτώ λεπτά αργότερα όμως ο Ανιέτε με προβολή έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Ηρακλής : Χουάντερσον, Τάι, Κοντέων, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαχόρα, Μπάμπα, Λίμα (56′ Παπαστεριανός), Σιατραβάνης (66′ Χιονίδης), Τσιλιανίδης.

Νίκη Βόλου : Αποστολίδης, Τζιώρας (82′ Γέσιτς), Μπακάλης, Σοϊλέδης, Μανουσάκης, Ζουλιώτης, Ακασού, Γιώτας, Γκοτοβός, Ισάακ (36′ Πινέιρο), Ανιέτε (88′ Ρεπετσάς).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected