Κατηγορίες
Football League

Πιερικός – Εθνικός Γαζώρου (1-1) Για 90′ ο Κουκόλης

de17c5121fc7dce263ecd6b526fdc648_LΧωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Πιερικού με τον Εθνικό Γαζώρου που έμειναν στο 1-1.

Αποτέλεσμα που δεν «βολεύει» καμιά ομάδα, τους Κατερινιώτες για την προσπάθεια που κάνουν να ξεφύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού και τους Σερραίους που θέλουν να μπουν στα πλέι όφ της κατηγορίας.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους οι οποίοι προηγήθηκαν στο 12΄ με σουτ του Μανίκα. Ο Εθνικός Γαζώρου στη συνέχεια ανοίχτηκε προκειμένου βρει ανοιχτούς διαδρόμους και να κάνει την ζημιά στην αντίπαλη εστία. Στο 67΄ πέτυχε γκολ με τον Μπουντίνοφ, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των Σερραίων. Δέκα λεπτά αργότερα όμως Γαϊδαρτζής με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Πιερικός : Παπατολίκας, Καραγκούνης, Νίκου, Καρτσαμπάς (85′ Μιχαηλίδης), Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Παπατόλιος, Μανίκας, Παπαδόπουλος, Νικολίτσης (15′ Μπρίτο, 73′ Τσιρλίδης), Ελευθεριάδης

Εθνικός Γαζώρου : Μέλκας, Νύρλας, Κουκόλης, Μερεσιώτης (47′ Γαϊδαρτζής), Δέντσας, Τζούριτς, Καράμπελας, Μπαργκά, Κωνσταντινίδης (76′ Νατσιόπουλος), Σκέριαντς (47′Ναστέφσκι), Μπουντίνοφ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected