Κατηγορίες
Football League

Football – Για μεγάλα πράγματα η φετινή Αναγέννηση!

b0166f29d0d8803486b7acddb592ed6d_LΜια ανάσα από τα play off της Football League βρίσκεται η Αναγέννηση Καρδίτσας μετά την μεγάλη νίκη που πέτυχε επί της Κέρκυρας με 1-0, με τον συνήθη ύποπτο Σωκράτη Μπουντούρη.

Οι «κιτρινόμαυροι» διατηρήθηκαν στην πέμπτη θέση του Βορείου ομίλου και παράλληλα συνέχισαν την παράδοση που τους φέρνει να κερδίζουν πάντα τους Φαίακες στην Καρδίτσα, χωρίς μάλιστα να δεχθούν γκολ.

Η Αναγέννηση έκανε αισθητή την παρουσία της στα αντίπαλα καρέ μετά το πρώτο δεκάλεπτο με το μακρινό σουτ του Τιμόνοφ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Βρονταρά. Η μεγαλύτερη στιγμή των Θεσσαλών ήταν αυτή στο 45′. Το σουτ του Μπουντούρη βρήκε στο δοκάρι, ο Γκουγκούδης έκανε το νέο σουτ αλλά οι παίκτες της Κέρκυρας απομάκρυναν την μπάλα πάνω στη γραμμή την τελευταία στιγμή. Το χρυσό γκολ πέτυχε ο αρχηγός της Αναγέννησης Σωκράτης Μπουντούρης στο 59′ με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να “καθαρίσουν” το ματς αλλά υστερούσαν στην τελική προσπάθεια.

Αναγέννηση Καρδίτσας : Σιαράβας, Σάββας, Χατζηρίζος, Ρόβας, Οικονόμου, Αναστασόπουλος, Μίχος, Γκουγκούδης, Μπουντούρης (82′ Σιμώσης), Γεωργακόπουλος (70′Χλωρός), Τιμόνοφ (52΄ Γήτας)

Κέρκυρα : Βρονταράς, Παρασκευαϊδης, Ζορμπάς, Σουάνης, Καραδέμητρος (61′ Ναγιάρ), Γκόμες, Μπέριαν (46′ Σίκιμιτς), Μπαλντοβαλίεφ, Κουτσόπουλος, Ανδρεόπουλος, Βενέτης (11′ Ραπτάκης)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected