Κατηγορίες
Football League

Ηρακλής – Φόβοι για έξωση από Καυτατζόγλειο!

Iraklis1_610x400Το Καυταντζόγλειο παραμένει απλήρωτο από το καλοκαίρι του 2013 κι αν δεν βρεθεί άμεσα λύση η ομάδα απειλείται με έξωση απ’ το «σπίτι» της!

Η επιτροπή του Καυταντζογλείου προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασης μισθώσεως που υπάρχει με την ΠΑΕ Ηρακλής έπειτα από συμφωνητικό που υπογράφηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές στις 22 Ιουλίου του 2013.

Σύμφωνα με αυτό, ο Γηραιός οφείλει να καταβάλει το 15% των εισπράξεων μετά από κάθε εντός έδρας παιχνίδι (με μίνιμουμ τις 2.500 ευρώ), εντός 48 ωρών, ενώ αν το παιχνίδι είναι βραδινό, τότε στο ποσό προστίθενται 3.000 ευρώ επιπλέον για την χρήση των προβολέων.

Την δεδομένη χρονική στιγμή το ποσό που οφείλεται συνολικά από την ΠΑΕ είναι 39.445,01 ευρώ, καθώς όπως προκύπτει από την καταγγελία της σύμβασης, ο Ηρακλής δεν έχει πληρώσει ούτε σεντ στο Καυτανζόγλειο, από το φιλικό του καλοκαιριού με την Βέροια κι έπειτα.

Τώρα, αν σε αυτά προσθέσει κανείς και άλλα 25.670,55 που οφείλονται από την περσινή περίοδο, καταλαβαίνει το πόσο απειλείται η ομάδα με έξωση από την έδρα της καθώς το συνολικό ποσό φτάνει πλέον τα 65.115 ευρώ και συνεχίζει να τρέχει.

Να σημειωθεί δε, ότι από την στιγμή που καταγγέλθηκε η σύμβαση μισθώσεως, μετά την παρέλευση 30 ημερών από την επίδοση της καταγγελίας, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει πραγματικό πρόβλημα. Και η σύμβαση καταγγέλθηκε στις 29/1/2014.

*bluearena.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected