Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – 90λεπτο…αγγαρείας στη Ριζούπολη

8833222e968478c276d2153f635b06ff_LΤο τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας κρίνεται στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20.00, Onsports, OTE TV) στη ρεβάνς του 3-0 της Τούμπας.

Ο δικέφαλος του Βορρά είχε «καθαρίσει» στην έδρα του με 3-0 και δεν έχει κανένα άγχος για τη ρεβάνς στο «Γέωργιος Καμάρας». Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο κόντρα στη Skoda Ξάνθη.

Δίχως Πετρόπουλο οι γηπεδούχοι

Ο Λόρι Σάντσεζ δεν υπολογίζει στον τραυματία Πετρόπουλο, ενώ εκτός έμειναν και οι Τζόρβας, Μίνγκας για να ξεκουραστούν από τα συνεχή παιχνίδια.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκόμεζ, Γουμάγιας, Σταματόπουλος, Χατζηζήσης, Δημογιάννης, Δεληζήσης, Παπαζαχαρίας, Σόντερμπεργκ, Κόρμπος, Έγκον, Τσιλιγγίρης, Γκουέλα, Κουκ, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Μπέντας και Σελμανάι.

Ετοιμάζει αλλαγές ο Στέφενς

Πολλά νέα πρόσωπα θα έχει απόψε (20.00) ο ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη, καθώς ο Χουμπ Στέφενς αναμένεται να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Πολύ πιθανό και το ντεμπούτο του Ινσουράλδε, ενώ κάτω από τα γκολπόστ αναμένεται να καθίσει ο Γκσπούρνινγκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μαντούρο, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Πόζογλου, Αθανασιάδη, Χούσεν και Κουλούρη.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected