Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Με φαβορί αλλά και με…παγίδα!

750c214c33b1f73ea7a242e48c10af69_LΙδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο επαναληπτικός προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Πανιωνίου και του ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη, το απόγευμα της Πέμπτης (17.00, Onsports, OTE TV). Φαβορί οι Κρητικοί.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν το υπέρ τους 2-0 από το πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη πριν από 15 ημέρες στο «Γεντί Κουλέ», όταν είχαν επικρατήσει χάρη σε δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Προέχει το πρωτάθλημα στον Πανιώνιο

Μετά την ήττα και τα όσα συνέβησαν στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη, στις τάξεις των «κυανέρυθρων» σκέφτονται περισσότερο την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία. Γι’ αυτόν τον λόγο το ματς με τους Κρητικούς περνάει σε δεύτερη μοίρα αν και οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εκτός για τον Ιστορικό ο Αντρέας Λάσνικ ο οποίος έχασε τη γιαγιά του και βρίσκεται στην Αυστρία αλλά και ο Ευθύμης Κουλουχέρης ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση..

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης, Πάνος, Κούρος, Κωτσαλάς, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρντι, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος, Μπούζας, Ντούνης, Κολοβός, Γιάννου, Σταυροθανασόπουλος, Καμπάνταης, Αραβίδης.

Γράφει ιστορία ο ΟΦΗ

Για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια θέλει να προκριθεί ο ΟΦΗ στα ημιτελικά του Κυπέλλου κι έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για να το πετύχει. Οι Κρητικοί είχαν περάσει στους «4» και τη σεζόν 2011-12 όταν είχαν βρει απέναντί τους τον Ολυμπιακό και είχαν αποκλειστεί. Αυτή τη φορά εφόσον περάσουν θα πέσουν πάνω στον Παναθηναϊκό όπου πιστεύουν ότι μπορούν να τον κοντράρουν.  Ο Σα Πίντο άφησε εκτός αποστολής τον νεοαποκτηθέντα Λιονέλ Νούνιες ο οποίος είναι ανέτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή του: Γιαγκιόζης, Φερνάντες, Μπούρμπος, Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Βερόν, Μακρής, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Ντουντού, Σίσιτς, Ζε, Παπάζογλου, Ζορό, Κάλαϊτζιτς, Δαμιανάκης, Μονιάκης, και Ροβίθης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected