K20 - K17 - K15

Άρης Κ17 – Βέροια Κ17 1-0

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤην αδράνεια της στη φάση του τέρματος του Άρη, “πλήρωσε” η Κ17 της Βέροιας, που ηττήθηκε το Σάββατο 15/2 στο γήπεδο της Τριανδρίας από την αντίστοιχη των “κιτρίνων”. Η “Βασίλισσα” φανέρωσε και πάλι τις μεγάλες της δυνατότητες στην αμυντική λειτουργία, υστέρησε όμως στην επιθετική καθώς δεν απείλησε σοβαρά την εστία των γηπεδούχων.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η πρώτη συμμετοχή του Καραγιάννη με τα χρώματα της “Βασίλισσας”, που προέρχεται από την Κ15 και είναι μόλις 14 ετών! O φέρελπις νεαρός αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Οι παίκτες του Δημήτρη Χριστοφορίδη (ο νεαρός τεχνικός δεν είχε στη διάθεση του τους Χατζηπαρασίδη και Δερμιτζάκη) πάλεψαν στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στα καρέ των “κιτρίνων”. Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν σωστά το αποτέλεσμα και με τη νίκη τους αυτή έφτασαν τους 35 βαθμούς στο πρωτάθλημα, πέντε πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η σύνθεση της Βέροιας : Σουροβίκης, Δημητριάδης (46′ Σιμόνι), Μπουρδάνος, Στράντζαλης, Πιστόλας (85′ Τσαουσίδης), Μαγγίζης, Τσιούχας (65′ Παπακωνσταντίνου), Καψάλης, Νικόπουλος, Σαμιώτης (60′ Παναγιωτίδης), Κουτρουλιάς (46′ Καραγιάννης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected