Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Άρης Κ20 – Βέροια Κ20 1-1 (photo)

Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε η Κ20 της Βέροιας στο γήπεδο της Τριανδρίας, στην αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου είχε κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση και παίζοντας πειθαρχημένα, δυσκόλεψε αρκετά την ποιοτική ομάδα του Άρη.

Παρά την ψυχρολουσία από το γρήγορο γκολ του Ντούγκα μόλις στο 6ο λεπτό, οι παίκτες της “Βασίλισσας” ανασυντάχθηκαν, ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Βασίλη Καλλίνη, το παρθενικό τέρμα του πρώην παίκτη του Απόλλων Καλαμαριάς με τη φανέλα της Βέροιας.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα του πρώτου μέρους αλλά και η εν γένει καλή αμυντική λειτουργία της Βέροιας, έδωσαν την σκυτάλη στο δεύτερο 45λεπτο, όπου οι “κίτρινοι” προσπάθησαν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν. Μάλιστα, οι παίκτες του Στέφανου Γαϊτάνου ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσαν, αν ήταν πιο προσεκτικοί, να απειλήσουν την εστία του Μάντζαρη.

Συνθέσεις

Άρης Κ20 : Μάντζαρης, Ρότα, Μπάμπης (85’ Παπαφλωράτος), Μπιμπισίδης, Μαζουλουξής, Κοντοβάς (64’ Σίμου), Ντούγκας, Λεμονής, Μπάλιος, Κτιστόπουλος (75’ Χατζηβλάσιου), Βασιλούδης.

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Δερμιτζάκης (46′ Λουμάνι), Ουνγιαλίδης, Ράδης (35′ Αναστάσης), Τάνης, Ρογγότης, Νικολαϊδης, Παπαδόπουλος, Καλλίνης (70′ Πέτκος), Στασινόπουλος, Λαζόπουλος.

*φωτ. από allaboutaris.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected