Κατηγορίες
Football League

Τύρναβος – Αιγινιακός (1-2) Στο 60′ ο Ζούρκος

3bb5cf7d8c66dd336b8333c905135518_LΣτην πρώτη τετράδα του Βορείου ομίλου εξακολουθεί να φιγουράρει ο Αιγινιακός μετά τη νέα νίκη που πέτυχε, αυτή τη φορά με 2-1 κόντρα στον Τύρναβο, στο Αλκαζάρ.

Η ομάδα από την Πέλλα αποτελεί μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης και ευελπιστεί στο μεγάλο θαύμα, με την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα ο Χατζής με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πρίφτη. Στο 25′ ο Τύρναβος “άγγιξε” την ισοφάριση αλλά η κεφαλιά του Όμο χτύπησε στο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κουτσοσπύρος με ψηλοκρεμαστό σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Αιγινιακού. Ο Τύρναβος στο 35′ είχε και δεύτερο δοκάρι σε σουτ του Γεωργίου. Τελικά οι Λαρισαίοι μείωσαν στο 47′ με σουτ του Γεωργίου αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Τύρναβος: Πρίφτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Σιάτρας (83΄ Μπάρος), Καραμανλής, Ιβανίδης, Όμο, Κανούλας, Γεωργίου, Αντρέ (46′ Ποκόνγκ), Τσούκαλος (46΄Σαχινίδης)
Αιγινιακός: Tόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Αχαλινόπουλος (60′ Ζούρκος), Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Φάμπιο, Αχαλινόπουλος, Μπελόν, Γκέτσιος (67′ Μανζάνο), Κουτσοσπύρος

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected