Football League

Δόξα Δράμας – Ηρακλής (0-2) Για 90′ ο Νατσούρας

7c2c2e804065adfe1735916ffe9b6016_LΚακή παρένθεση αποδείχθηκε η ήττα του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο την προηγούμενη αγωνιστική από τη Νίκη Βόλου.

Ο Γηραιός επιβλήθηκε στη Δράμα της τοπικής Δόξας με 2-0 και μείωσε την απόσταση από την πρωτοπόρο Κέρκυρα στους πέντε βαθμούς.

Οι «κυανόλευκοι» έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους από νωρίς και συγκεκριμένα στο 6′ όταν προηγήθηκαν με τον Ζάχορα. Τα επόμενα λεπτά ο Ηρακλής είχε την ανούσια υπεροχή στο ματς αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο άλλο γκολ. Στο 47′ ο Ρούτσης δοκίμασε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής αλλά ο Κολίτσι εξουδετέρωσε με διπλή απόκρουση. Στο 52′ το ματς πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα όταν ο Τάι διπλασίασε τα γκολ για τον Ηρακλή, ο οποίος από το 70′ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπαστεριανού.

Δόξα Δράμας: Δαύκος, Κάσσος, Στόικος (71′ Μοσχάκης), Ρούτσης, Βλασόπουλος, Διαμαντόπουλος, Σιάμπος, Χιντασέλι (58′ Σμίλιανιτς), Μπέκα (49′ Μπουτζίκος), Στεργιανός, Νατσούρας

Ηρακλής: Κολίτσης, Τάι, Κοντέων, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης (89 Τσιλιανίδης), Ιντζόγλου (90’+ Ματσούκας), Ζαχόρα (73′ Σαββίδης), Μπάμπα, Λίμα, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected