Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Χαλκίς – Ρήγας Φεραίος 2-1

IMG_0573Μεγάλη ψυχή έδειξαν οι παίκτες της Χαλκίδας στον αγώνα με το Ρήγα Φεραίο. Αν και βρέθηκαν να χάνουν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή με δυο γκολ του Βαλκάνου και να πλησιάσουν πιο πολύ τη …σωτηρία τους, αφού έφθασαν στους δυο βαθμούς από την ομάδα που κέρδισε σήμερα και  βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η νικήτρια ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά πάλι το γκολ φαινόταν …μακρινό όνειρο. Αρχικά επιχείρησε να το πετύχει ένας αμυντικός, ο Βαγγέλης Αυλωνίτης αλλά και τις δυο φορές στις κεφαλιές που επιχείρησε έστειλε την μπάλα άουτ. Προς τα δίχτυα πήγε ένα σουτ του Τσαλμά  αλλά την μπάλα απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ρήγα.

Όλα αυτά στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα για ν’ ακολουθήσει (38′)  η πιο καλή …περίπτωση στην ευκαιρία του Γκιόκα όταν πήρε την μπάλα μετά από θαυμάσια ενέργεια του Βαλκάνου, αλλά ο επιθετικός του ΑΟΧ από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη υπήρξε μια μικρή …αναπαυλα στην πίεση του ΑΟΧ, ο οποίος  συνέχιζε να είναι καλύτερος από τον αντίπαλό του. Ομως, ο Ρήγας Φεραίος κατάφερε να πετύχει το γκολ στη μοναδική ίσως φάση μέχρι εκείνη τη στιγμή που κινδύνεψε η άμυνα του ΑΟΧ. Ήταν στο 58′ που Ο Ζατσάι πέρασε μια όμορφη μπαλιά στην άμυνα του ΑΟΧ, η οποία δεν αντέδρασε σωστά και ο Γκίκα παίρνοντας την μπάλα με πλασέ άνοιξε το σκορ

Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίχτες του Α.Ο. Χαλκίς έκλεισαν τον Ρήγα Φεραίο στα καρέ του με ιδιαίτερα …απειλητικές διαθέσεις.

Στο 72′ ανατράπηκε ο Γκαράνης από τον Ζενούνι μέσα στην περιοχή, ο Α.Ο. Χαλκίς κέρδισε πέναλτι και ο Βαλκάνος που ανέλαβε να το εκτελέσει  έστειλε ψύχραιμα την μπάλα στα δίχτυα κι έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Τρία λεπτά αργότερα ο Βαλκάνος που ήταν ο κορυφαίος του ΑΟΧ έκανε την ανατροπή ξανασκοράροντας με μια πολύ έξυπνη εκτέλεση  φάουλ από μακρινή απόσταση, , όπου εξίσου έξυπνα πήδησαν για κεφαλιά ο  Καραμπάς με τον Αυλωνίτη και ξεγέλασαν τον πορτιέρο των αντιπάλων.

Στην συνέχεια το παιχνίδι είχε πολλές εντάσεις και πολλά φάουλ από τις 2 ομάδες, με την ομάδα του Ρήγα Φεραίου να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι στο 93′ μετά από στημένη φάση και εξ’ επαφής άστοχο σουτ.

Ο Ρήγας Φεραίος τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χατζή με δεύτερη κίτρινη στο 93′.

ΑΟ Χαλκίς : Ντουμάνης, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Αραμπάς, Κηρύκος (62′ Κωνσταντάγκας), Αυλωνίτης, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Γκιόκας (82′ Μπαλαμπάνης), Τσαλμάς (92′ Ευσταθίου), Γκαράνης.

Ρήγας Φεραίος : Τσουμπέκος, Γουτούλης (82′ Τσουκάλης), Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσος, Μπακάλης (66′ Ζενούνι), Χατζής, Γκίκα (86′ Ρηγίνος), Κουβελάς, Ζατσάι, Μπίκας.

*egnomi.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected