Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μαχητής Τερψιθέας – Τρίκαλα 0-2 (vid)

139256353055_lrgΤην εντός έδρας ήττα με 0-2 γνώρισε ο Μαχητής Τερψιθέας από τα Τρίκαλα στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία του ματς στο 17ο λεπτό αλλά το σουτ του Κόλα κατέληξε άουτ. Στο 26ο ο Μαχητής ισοφάρισε στις ευκαιρίες με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μολά που αποκρούστηκε από τον Ψωμιάδη. Στο 35ο λεπτό ο Μαχητής βγήκε μπροστά αλλά το σουτ του Νικούλη κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 37ο λεπτό ο Μαχητής είχε ακόμα μια ευκαιρία αλλα το σουτ του Κρεββατά πέρασε άουτ. Στο 39ο λεπτό ο Κόλα σούταρε για την ομάδα των Τρικάλων αλλά ο Κουρδής μπλόκαρε. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Μαχητής μπήκε δυνατά και έχασε μια καλή ευκαιρία στο 49ο λεπτό αλλά το σουτ του Μαλάκου από ευνοϊκή θέση κατέληξε άουτ. Στο 62ο λεπτό τα Τρίκαλα άνοιξαν το σκορ με ωραίο σουτ του Καραγιάννη. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι υπερείχαν ολοκληρωτικά των γηπεδούχων και κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα και πάλι με τον Καραγιάννη στο 83ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Στάμου και κεφαλιά του πρώτου. Το 0-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος και η ομάδα των Τρικάλων πήρε μια δίκαιη νίκη.

Μαχητής Τερψιθέας : Κουρδής, Μαντζαφούλης, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Μπουρουζίκας(78′ Παυλόπουλος λ.τ.), Φλώρος, Πατσιαβούρας, Μολάς, Κρεββατάς(71′ Κουρούκας), Νικούλης, Μαλάκος(87′ Κορλός).

Τρίκαλα 1963 : Ψωμιάδης, Ηλίας Μ., Φουρτούνης, Λουιζίδης, Πάτρας, Στάμος, Χαλιμπάκης(73′ Μπόντε), Κόλα, Καραγιάννης, Τεντολούρης(84′ Σακελαρίδης), Πέντσας(89′ Μυργιώτης).

*rockngoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected