Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Πρέβεζα 1-1 (vid)

13-14-koz-pre-fash1Έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο την δεύτερη θέση η Κοζάνη καθώς υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Πρέβεζα στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου.

Με την ισοπαλία αυτή οι ερυθρόλευκοι έσπασαν το σερί των τεσσάρων συνεχόμενων νικών και παρέμειναν στην τρίτη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από τον δεύτερο Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Η Κοζάνη δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος, αντίθετα στο δεύτερο ανέβασε την απόδοση της, πήρε το προβάδισμα, έχασε κάποιες ευκαιρίες για να «σφραγίσει» την νίκη, αλλά στο τέλος πλήρωσε για άλλη μία φορά την αδυναμία της στις στημένες φάσεις.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα που μάχεται να αποφύγει τον υποβιβασμό ήρθε στην Κοζάνη με 14 παίκτες αλλά πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια, δεν παράτησαν το παιχνίδι και στα τελευταία λεπτά ανταμείφθηκαν με τον ένα βαθμό.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα κακό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να μην δείχνουν ιδιαίτερα απειλητικές.

Καλύτερη στιγμή για την Κοζάνη ένα δυνατό σουτ του Ταφαρλή στο 22′ που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Γιά την Πρέβεζα καλύτερη στιγμή στο 30′ με τον Ντέτσικα που έφυγε στην αντεπίθεση, έπιασε το σουτ, ο Αμπατζίδης απέκρουσε, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς της Κοζάνης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού βελτιώθηκε σχετικά, με τις δύο ομάδες να δείχνουν περισσότερο επικίνδυνες.

Στο 55′ σέντρα του Ματούλα, σουτ του Γιάννη Τσικόπουλου απέκρουσε σωτήρια ο Πανούσης.

Στο 62′ σουτ του Δημουλιά έξω από την περιοχή, νέα ασθενής απόκρουση του Αμπατζίδη, η μπάλα βρήκε για δεύτερη φορά το κάθετο δοκάρι της Κοζάνης.

Στο 65′ η Κοζάνη άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο σουτ του Σίμου Ντεμιράϊ από την γωνία της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να πηγαίνει «δοκάρι και μέσα».

Στο 78′ κεφαλιά-πάσα του Ματούλα στον νεοεισελθόντα Πιπινίκα που προσπάθησε να κάνει κοντρόλ αντί να σουτάρει απέναντι από τον Πανούση με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της Πρέβεζας να διώξει τη μπάλα.

Στο 80′ ο Γιάννης Τσικόπουλος ξέφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε τον Πανούση και έστειλε τη μπάλα προς την εστία αλλά ο Ζήσης με τη βοήθεια του δοκαριού έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 86′ έμμεσο φάουλ της Πρέβεζας πλάγια έξω από την περιοχή της Κοζάνης εκτέλεσε απ” ευθείας ο αρχηγός Κώστας Δημουλιάς, ο Αμπατζίδης ακούμπησε τη μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα και φυσικά το γκολ μέτρησε για να γίνει το 1-1.

Στο 88′ ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ταφαρλή βρήκε το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και πέρασε άουτ.

Στο 90′ μεγάλη ευκαιρία για την Κοζάνη να πάρει τη νίκη όταν ωραίο βολέ του Τραυλού βρήκε τη συμβολή των δοκών της Πρέβεζας και πέρασε άουτ.

Κοζάνη : Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Μπουλγκουρίδης, Βασιλίεβιτς, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Γιάννης Τσικόπουλος (51′ Τραυλός), Ντεμιράι (79′ Ηλίας Τσικόπουλος), Δημ. Παπαδόπουλος (76′ Πιπινίκας), Ταφαρλής, Ματούλας.

Πρέβεζα : Πανούσης, Τσιόκας, Νίκου, Ζήσης, Μάρκος, Μπάτσος, Καταπόδης (89′ Κίστης), Σκαμνέλος, Σιδέρης (79′ Χουλιάρας), Ντέτσικας, Δημουλιάς.

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected