Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 3-0

Σε ένα γήπεδο που θύμιζε περισσότερο…ταρτάν στίβου και λιγότερο ποδοσφαιρικό γήπεδο, ο Φίλιππος Μελίκης επικράτησε με 3-0 του Απόλλων Αγίου Γεωργίου και έφτασε τις 18 νίκες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κώστα Παυλόπουλου ήταν αποτελεσματική, προηγήθηκε νωρίς στο σκορ και έχοντας τον έλεγχο του αγώνα σε όλο σχεδόν το 90λεπτο, έφτασε στη νίκη. Από την άλλη πλευρά, οι “πράσινοι” προσπάθησαν με σφιχτή άμυνα να κρατήσουν μακριά τους αντίπαλους επιθετικούς, ωστόσο τα τέρματα που δέχτηκαν σε καθοριστικά σημεία του αγώνα, δεν τους επέτρεψαν να πάρουν κάτι περισσότερο από την σημερινή αναμέτρηση.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να μπουν μπροστά στο σκορ στο 8′, ο Μουχτάρης όμως από πλεονεκτική θέση δεν υπολόγισε σωστά, για να έρθει τρία λεπτά αργότερα ο Έρβις Μπούφι να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, όταν μετά από κόρνερ του Τεγούση, βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με πλασέ νίκησε τον Σίμο.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στη συνέχεια να πιέσουν για την ισοφάριση, ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” διατήρησαν την κατοχή της μπάλας και με το γνωστό παιχνίδι τους, δημιούργησαν αρκετές προϋποθέσεις στα καρέ του Απόλλωνα. Στο 37′ κατάφεραν μάλιστα να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν και πάλι από κόρνερ (του Μπούφι αυτή τη φορά), ο Θοδωρής Πέτγαζλης με κεφαλιά πέτυχε το ένατο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Το 2-0 του πρώτου μέρους έδινε σαφές προβάδισμα στον Φίλιππο και ο Κώστας Παυλόπουλος προχώρησε σταδιακά σε αλλαγές, ρίχνοντας στο παιχνίδι τους νεαρούς Μπιτόπουλο και Μαμουτόπουλο. Με αρκετούς επίσης νεαρούς στη σύνθεση του αγωνίστηκε και ο Απόλλων, δείγμα της φιλοσοφίας του προπονητής της ομάδας Σάκη Παπαδίνα, που αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς παίκτες.

Ο Φίλιππος έφτασε τελικά στο 3-0 με τέρμα του Δημήτρη Τσιούπρου στο 71′, ένα γκολ που τον φέρνει ξανά στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ με 25 γκολ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Αργυρίου.

Φίλιππος Μελίκης : Ιωακειμίδης, Ζέρης, Τενεκετζή, Χαραλαμπίδης (70′ Τζήμος), Καραγκιζόπουλος, Τεγούσης, Μπούφι, Κακαγιάννης, Παπαδόπουλος (46′ Μπιτόπουλος), Πέτγαζλης (76′ Μαμουτόπουλος), Τσιούπρος

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Μπαξεβάνης Δ.Ν., Μιχαηλίδης, Δεβετζίδης, Τρούπκος, Τσιότσιος (65′ Πράσσος), Τσουλχάη, Πίκος (72′ Μπαξεβάνης Δ.Γ.), Μουχτάρης, Ορφανίδης (55′ Καρολίδης), Παπαδίνας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected