Β ΕΠΣ Ημαθίας

Β Ερασιτεχνική – Το Pre Game της 22ης αγωνιστικής

pregameΑκριβώς ένα μήνα πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Β Ερασιτεχνικής και οι 13 ομάδες της κατηγορίας μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία, με τη διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής την ερχόμενη Κυριακή (23/2).

Η είδηση που βγήκε από την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν η μαθηματική άνοδος της Δόξας Λιανοβεργίου, που πλέον στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα υποδέχεται αύριο στο Λιανοβέργι την Ακαδημία Μακροχωρίου, με το συγκρότημα του Γιώργου Απόσογλου να βρίσκεται πολύ κοντά στην δεύτερη συνεχόμενη άνοδο.

Σε καλύτερη θέση εκ των συναγωνιστών του ο ΑΟ Μαρίνας, που με 39 βαθμούς μπορεί να αισθάνεται περισσότερο ασφαλής στη συνέχεια, ειδικά στην περίπτωση που επικρατήσει αύριο του ΜΑΣ Βεργίνας. Στην αντίπερα όχθη, η ιστορική ομάδα του ΜΑΣ θέλει μόνο τη νίκη στην Μαρίνα αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου.

Την ευκαιρία για τρεις ακόμη βαθμούς που θα τον φέρουν με το…ενάμιση πόδι στην Α2 έχει ο Εθνικός Ράχης, που υποδέχεται αύριο την ΑΕ Κυδωνέας, ενώ στην Επισκοπή μεταβαίνει σήμερα (22/2 – 15.30) η 5η της κατάταξης Ποντιακή Νεολαία Αράχου. Μάλιστα, με τη νίκη κόντρα στον ουραγό Μακεδονικό Επισκοπής και ήττα της Ακαδημίας στο Λιανοβέργι, έχει την ευκαιρία να “σκαρφαλώσει” στην τέταρτη θέση και να κάνει ακόμη ένα βήμα για την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.

Σημαντικό και για τις δύο ομάδες και το παιχνίδι στον Πλάτανο, με τον Μακεδονικό να υποδέχεται τον Ηρακλή Γεωργιανών. Οι γηπεδούχοι με νίκη ξεφεύγουν σημαντικά από τους αντιπάλους τους και πλέον η μάχη θα επικεντρωθεί ανάμεσα στον Μακεδονικό και τον ΑΣ Πατρίδας, αν βεβαίως η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη επικρατήσει αύριο επί του Ερμή Τριλόφου. Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι πρώτες έξι ομάδες ξεκαθαρίζουν σημαντικά και ΑΣ Πατρίδας και Ηρακλής Γεωργιανών θα χρειαστούν μια σειρά από…θαύματα για να κερδίσουν την άνοδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 22ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.30 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Εθνικός Ράχης – ΑΕ Κυδωνέας  (0-2)

Μακεδονικός Επισκοπής – Ποντιακή Νεολαία Άραχου  22/2 – 15.30 (0-9)

Μακεδονικός Πλατάνου – Ηρακλής Γεωργιανών  (6-1)

Δόξα Λιανοβεργίου – Ακαδημία Μακροχωρίου  (1-1)

ΑΟ Μαρίνας – ΜΑΣ Βεργίνα  (3-0)

ΑΣ Πατρίδας – Ερμής Τριλόφου  (1-0)

Ρεπό : ΑΕ Σφηκιάς

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected