Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – ΑΕ Καψόχωρας 0-0

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Δημοτικό Γήπεδο του Κλειδιού, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας. Εθνικός και ΑΕ Καψόχωρας ήρθαν ισόπαλοι 0-0, ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε τους γηπεδούχους, καθώς αρκετές από τις ομάδες που ακολουθούν στον βαθμολογικό πίνακα, επικράτησαν στις σημερινές αναμετρήσεις.

Η ομάδα του Βασίλη Βαμβακίδη βρίσκεται στην 9η θέση με 31 βαθμούς, με τον 12ο της κατάταξης Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου να έχει 28. Μάλιστα οι “κυανόλευκοι” μεταβαίνουν στον Άγιο Γεώργιο την επόμενη αγωνιστική, για να αντιμεπωπίσουν τον τοπικό Απόλλων που “καίγεται” για βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, οι φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας (5/3 ο τελικός με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας) παρουσιάστηκαν εμφανώς κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης με αντίπαλο τον Άτλα Ζερβοχωρίου, ενώ κατά πάσα πιθανότητα χάνουν τον Πολυχρόνη Τόζογλου για τον τελικό, ο οποίος αποβλήθηκε στο 90′ με απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω χτυπήματος εκτός φάσης.

Οι μεγαλύτερες συγκινήσεις στη σημερινή αναμέτρηση σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 25ο λεπτό, με τον Κιρκιλιανίδη να παίρνει το…Όσκαρ ατυχίας όταν η μπάλα αρχικά χτύπησε στο αριστερό δοκάρι, στη συνέχεια στο δεξί, ακολούθως στην πλάτη του Καρασαββίδη και τελικά απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς!

Στο διάστημα αυτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τους Γρηγοριάδη, Χαλβατζή (δις) να ανοίξουν το σκορ και τον Δελφάκη να δηλώνει παρόν στο τετ-α-τετ του επιθετικού των φιλοξενούμενων.

Το δεύτερο μέρος χαρακτηρίστηκε από τα πολλά μαρκαρίσματα και τις δυνατές μονομαχίες, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας του Χρήστου Τερζίδη και παρά την πολύ καλή προσπάθεια του Κεχαγιά στο 80′ δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Μοσχόπουλο

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Λεφάκης, Καλυβιώτης Δ., Βαρδαλής, Καλυβιώτης Α., Περηφανόπουλος, Κακατάτσιος (58′ Χαϊκάλης), Κεχαγιάς, Καϊμακαμίδης Τ. (75′ Καϊμακαμίδης Α.), Φιρινίδης, Κιρκιλιανίδης, Τοπούζης.

ΑΕ Καψόχωρας : Καρασαββίδης, Μόσχος, Τόζογλου, Διτσόλας (65′ Πιπιλάρης), Παπαδόπουλος, Βλάχος, Σταμούλης, Γρηγοριάδης, Χαλβατζής (75′ Νοτόπουλος), Μπενίσκος (65′ Νικολόπουλος), Κωστόπουλος.

φωτ. από blog Εθνικού Κλειδιού

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected