Κατηγορίες
Super League 1

Στάδιο Καραϊσκάκης – Δείτε τις εντυπωσιακές αλλαγές! (vid)

2ebc1f10dc080a9ea4224efbd1c9fd54_lΜία ένωση του παρελθόντος και του παρόντος του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς της Τρίτης στο φαληρικό γήπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές στο εσωτερικό του σταδίου, με πρώην και νυν αστέρες της ομάδας του Πειραιά να κοσμούν τους τοίχους, ενώ και τα αποδυτήρια έχουν ανανεωθεί. Ακκόμη, παρέχονται πια ακόμα περισσότερες υπηρεσίες στις ομάδες και στους δημοσιογράφους, με την αίθουσα Τύπου να έχει αλλάξει επίσης.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ και τα βίντεο του Olympiacos TV:

«Το γήπεδο της ομάδας μας αλλάζει προς το καλύτερο μετά και τις τελευταίες ανακατασκευές που έγιναν σε πολλούς εσωτερικούς χώρους! Είναι το πιο σύγχρονο γήπεδο στην χώρα μας. Προσφέρει πολλές ανέσεις τόσο στις ομάδες και τους δημοσιογράφους όσο και στους θεατές που έρχονται να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις της ομάδας μας.

Ωστόσο την τελευταία περίοδο έχει γίνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση του Ολυμπιακού έτσι ώστε να γίνει ακόμα πιο μοντέρνο. Πολλοί από τους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου έχουν ανακαινιστεί πλήρως με μοναδικό σκοπό να παρέχουν περισσότερες υπηρεσίες στις ομάδες αλλά και στους δημοσιογράφους.

Τα αποδυτήρια τόσο της ομάδας μας όσο και των φιλοξενουμένων, τα γυμναστήρια, χώροι φιλοξενίας, ο χώρος εργασίας των δημοσιογράφων, η αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου, ο προθάλαμος του αγωνιστικού χώρου είναι μερικοί από τους χώρους που έχουν αναδιαμορφωθεί έτσι ώστε και να γίνουν πιο χρηστικοί αλλά και να αποκτήσουν μια πιο μοντέρνα πινελιά, ακριβώς όπως αρμόζει σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός μας!

Το επόμενο διάστημα σειρά θα πάρει το ιστορικό μουσείο του Ολυμπιακού μας. Στόχος και όραμα της σημερινής διοίκησης είναι το μουσείο του Ολυμπιακού να μεγαλώσει και να αντικατοπτρίζει την αίγλη, την ιστορία και το μέγεθος του συλλόγου μας!»

 http://youtu.be/5dUcw87A9BM

*dokari.gr

error: Protected