Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Μία πραγματική…Καλλονή!

kalloni_panaitolikos5Η Καλλονή ήταν πολύ ανώτερη του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ, επικράτησε δίκαια με 3-1 και έκανε το καθοριστικό βήμα για την παραμονή στη Super League…

Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο ματς και προσπάθησε από νωρίς να πάρει τα ηνία του αγώνα. Οι γηπεδούχοι μάλιστα ευτύχησαν στο 11′ να προηγηθούν εκμεταλλευόμενοι λάθος στην άμυνα του Παναιτωλικού.

Συγκεκριμένα στο 11′ ο Λεοζίνιο εκτέλεσε το φάουλ, τα δυο στόπερ των φιλοξενούμενων μπερδεύτηκαν και η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Κεϊτά ο οποίος σούταρε άμεσα και άνοιξε το σκορ.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε με σουτ από μακριά να απειλήσει αλλά στο 18′ το σουτ του Ανέν έφυγε έξω από την εστία του Χογκ.

Στο 35′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0 όταν σε γύρισμα από τα δεξιά του Μανούσου ο Ζούνιορ προσπαθεί λανθασμένα να γυρίσει στον Μπρακάλι, ο Λεοζίνιο μπαίνει στην φάση αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει από τα δυο μέτρα με τον Γκάλο να διώχνει πάνω στην γραμμή. Στην εξέλιξη της φάσης σε σέντρα από τα αριστερά ο Περόνε έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι.

Η Καλλονή έφτασε στο 2-0 στο 42′ όταν ο Κεϊτά είδε τον Γκαρσία αριστερά, αυτός έβγαλε την σέντρα συστημένη προς το κεφάλι του Μανούσου ο οποίος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο επόμενο λεπτό μάλιστα ο Λεοζίνιο απείλησε και πάλι με σουτ αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έδιωξε σε κόρνερ.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ο Παναιτωλικός είχε δυο καλές στιγμές για να μειώσει στο σκορ. Η πρώτη στο 46′ όταν ο Θεοδωρίδης έκανε τις τρίπλες μέσα στην περιοχή αλλά ο Χογκ μπλόκαρε το σουτ του και η επόμενη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Αυτή τη φορά ο Θεοδωρίδης είδε τον Γοδόι του έκανε την πάσα με τον άσο της ομάδας του Αγρινίου να πιάνει ένα μονοκόμματο βολέ και τον Χογκ να διώχνει σε κόρνερ.

Στην ανάπαυλα ο Μάκης Χάβος προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση αλλά και την εικόνα της ομάδας του, με τους Μπόγιοβιτς και Νταλμά να περνούν στο γήπεδο αντί των Παπουτσογιαννόπουλου και του Σφακιανάκη.

Ωστόσο στο 53’ ήταν η σειρά του Άλβες να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ο Βραζιλιάνος χαφ σούταρε από μακριά και ο Ράφαελ υπέπεσε σε τραγικό λάθος για να τελειώσει πρόωρα το παιχνίδι!

Οι Αγρινιώτες δεν το έβαλαν πάντως κάτω και στο τελευταίο μισάωρο ανέβασαν την απόδοσή τους. Το μόνο που κατάφεραν πάντως οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Χάβου ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 76’ με σέντρα-σουτ του Νταλμά.

ΑΕΛ Καλλονής : Χογκ, Γιορέντε, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Ποντάνι, Κεϊτά, Μαρσέλο, Μανούσος, Περόνε (84′ Γκναμπούγιου), Λεοζίνιο (78′ Καλτσάς), Γκαρσία (73′ Ζος).

Παναιτωλικός : Μπρακάλι, Γκάλο, Κούσας, Κάλι, Ανέν, Γοδόι, Ζούνιορ, Σφακιανάκης (46′ Νταλμά), Θεοδωρίδης (67′ Μαρτίνες), Παπουτσογιαννόπουλος (46′ Μπόγιοβιτς), Καμαρά.

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected