Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Το πήραν απόφαση…

giannitsa_9Κουνά… μαντήλι στην κατηγορία μετά από μια τριετία η Αναγέννηση, με τον Θανάση Δημόπουλο να ζητά αξιοπρέπεια και όχι… διακοπές στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

Δύσκολες ώρες, με περισυλλογή και συνειδητοποίηση ότι ένας κύκλος κλείνει μετά από τρία χρόνια στη Football League, περνά από την Κυριακή η Αναγέννηση Γιαννιτσών. Η ομάδα της Πέλλας βιώνει το τέλος εποχής στην κατηγορία, αφού μόνο μαθηματικά μπορεί να αποφύγει το… μοιραίο στα πέντε τελευταία ματς και θα είναι η πρώτη από τις τρεις του ομίλου που θα υποβιβαστούν.

«Κόστισε ο ανταγωνισμός και τα οικονομικά προβλήματα. Δε θα κάνουμε… πρόωρα διακοπές. Θα δώσουμε ευκαιρία σε όλους τους παίκτες και θα αποχαιρετήσουμε την κατηγορία με αξιοπρέπεια και ψηλά το κεφάλι. Θα παίζουμε για την τιμή των όπλων και για να μη δίνουμε δικαιώματα» σχολίασε ο τεχνικός των κυανόλευκων, Θανάσης Δημόπουλος μετά την ήττα-καταδίκη από τον Πιερικό. Σειρά για τα Γιαννιτσά έχει ο νέος εντός έδρας αγώνας με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στον οποίο γυρνά από τραυματισμό ο Χατζόγλου και άρα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected