Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Νίκη στο φιλικό, με πολλές δοκιμές

kozani1_1_0_0Με 2-0 επιβλήθηκαν οι ερυθρόλευκοι την Τρίτη σε εκτός έδρας τεστ με την ΑΕΠ Καραγιαννίων, δείχνοντας ετοιμότητα ενόψει Κεραυνού Θεσπρωτικού, με τον Βασίλη Παπαδόπουλο να χρησιμοποιεί 22 παίκτες.

Φιλικό… ξεμούδιασμα για την Κοζάνη, που επικράτησε με 2-0 σε εκτός έδρας τεστ της ΑΕΠ Καραγιαννίων την Τρίτη. Η ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει του εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, στον οποίο καλείται να επανέλθει στα τρίποντα, με μοναδική απουσία τον τραυματία Κουτσομήτρο. Σκόρερ για τους ερυθρόλευκους χρίστηκαν με δυο σουτ ο Χαματάι στο 35΄ και ο Λαγός στο 63΄, ενώ οι Κοζανίτες έπαιξαν με 22 παίκτες και δυο διαφορετικές ενδεκάδες.

Για την Κοζάνη ξεκίνησαν οι Κοκκινίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Μπουλγκουρίδης, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Γ. Τσικόπουλος, Ντεμιράι, Προβίδας, Ταφαρλής, Χαματάι. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Αμπατζίδης, Ιωαννίδης, Λαγός, Βασίλιεβιτς, Πιπινίκας, Η. Τσικόπουλος, Κωστίκας, Δάμος, Σαμαράς, Ματούλας, Μαλούτας.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected