Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ρήγας Φεραίος – ΦΑΣ Νάουσα 4-1

P3010045

Βαριά ήττα, που τον φέρνει τέσσερις βαθμούς κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού υπέστη ο ΦΑΣ Νάουσα, στην αναμέτρηση στα πλαίσια της 19ης αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής. Στο ντεμπούτο του Γιάννη Κερλίδη στον “ερυθρόλευκο” πάγκο, η ομάδα της Ημαθίας δέχτηκε δύο τέρματα σε τρία λεπτά, που αποσυντόνισαν τους παίκτες και με ατομικά κυρίως λάθη, έβαλαν από πολύ νωρίς σε θέση οδηγού τον Ρήγα.

Παρουσία 250 περίπου φιλάθλων (οι άνθρωποι της ομάδας περίμεναν μεγαλύτερη προσέλευση για τον συγκεκριμένο αγώνα), ο Ρήγας Φεραίος έκανε μεγάλο βήμα προς την παραμονή, αν και απομένουν 11 ακόμη αγωνιστικές για τη λήξη της περιόδου. Από την άλλη πλευρά, ο ΦΑΣ έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία του κ. Καρυοφίλλη από τον Πειραιά, ενώ αρκετές ήταν οι φορές που επικράτησε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους πάγκους αλλά και στους παίκτες.

Οι κινήσεις από τον πάγκο και η παρουσία του Παπαδή

Χωρίς τους Σπαθή και Χατζή αγωνίστηκε ο Ρήγας, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν τιμωρημένοι λόγω καρτών. Στη θέση τους αγωνίστηκαν οι Κόκκας και Ζενούνι, με τον δεύτερο να είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο πρώτο μέρος, όταν και ήταν πρωταγωνιστικής στα δύο τέρματα της ομάδας του. Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Κερλίδης άφησε τελικά εκτός αποστολής τον Σάκη Παπατάνο, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς και επέλεξε τον Σάκη Παπαδή για το αρχικό σχήμα. Απών και ο Κώστας Μουσικάκης, που συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τη Νεοκαισάρεια, με τον Νίκο Περηφανόπουλο να αγωνίζεται στα στόπερ.

Που κρίθηκε η αναμέτρηση

Τα δύο τέρματα του Ρήγα στο 20′ και στο 23′, που συνδυάστηκαν από ατομικά λάθη στην άμυνα (το πρώτο μάλιστα προήλθε από παράβαση του Γιώργου Σιμψερή, που ανέτρεψε τον Αλέξη Κουβελά) και η αποβολή του ίδιου στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ήταν τα “κλειδιά” της ήττας για το Ημαθιώτικο σύνολο. Για τους γηπεδούχους, το πάθος και οι πολλές δυνάμεις σε όλο το 90λεπτο, σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα στα καίρια σημεία του παιχνιδιού, συνετέλεσαν σε μεγάλο βαθμό ώστε το συγκρότημα της Μαγνησίας να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα στην υπόθεση παραμονή.

Το “φιλμ” του αγώνα

1′ Σουτ του Ζενούνι η μπάλα άουτ.

13‘  Νέο σουτ του πολύ δραστήριου Ζενούνι καταλήγει και πάλι άουτ

16′ Ο Αλεξίου έπιασε την κεφαλιά, με τον Σιμψερή να μπλοκάρει τη μπάλα.

20′ ΓΚΟΛ! Ο Κουβελάς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σιμψερή, ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι και την κάρτα στον Σιμψερή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζατσάι, ο οποίος έγραψε το 1-0

23′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Ζενούνι από δεξιά, κεφαλιά του Ζατσάι και 2-0.

28′ Σουτ του Μπίκα απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Νάουσας.

40ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Κεφαλά, κεφαλιά του ανενόχλητου Πέικου και μειώνει η Νάουσα (2-1).

45′ Τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γασπαράτου ζητούν οι γηπεδούχοι, για σκληρό φάουλ πάνω στο Γουτούλη.

46′ Σουτ του Μπίκα η μπάλα πέρασε άουτ.

47′ ΓΚΟΛ! Ο Σιμψερής ανατρέπει τον Ζατσάι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη), καταλογίζοντας το πέναλτι. Ο Κουβελάς το εκτέλεσε, γράφοντας το 3-1.

61′ Μπάσιμο του Μιχολίτση από τα δεξιά και σουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

62′ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπίκα περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

90′ ΓΚΟΛ! Κόντρα επίθεση για τους γηπεδούχους και ο Γουτούλης με ψηλοκρεμαστό σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Νάουσας (4-1)

Το δια ταύτα

Πριν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, οι δύο ομάδες “αγκάλιαζαν” τη γραμμή του υποβιβασμού. Αυτό ισχύει και μετά την ολοκλήρωση της, ωστόσο η ομάδα της Μαγνησίας μεγάλωσε την ψαλίδα στους τέσσερις βαθμούς. Απομένει πολύ…ψωμί ακόμη και τίποτα δεν έχει κριθεί και στα θετικά για τον ΦΑΣ οι ήττες των Μαχητή και Χαλκίδας που δεν την πλησίασαν στον βαθμολογικό πίνακα.

Συνθέσεις

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Γουτούλης, Βουραζέρης, Κόκας, Γούτσος, Αλεξίου, Μπίκας, Ζενούνι (73′ Χατζηαθανασίου), Κουβελάς (65′ Μπλέτσας), Ζατσάι, Τσουκάλης (59′ Μιχολίτσης)

ΝΑΟΥΣΑ: Σιμψερής, Παπαδής (46′ Ζούρκος, 47′ Κύρου), Αργυρίου, Πέικος, Νικόλτσης, Κεφαλάς, Συμπεθέρης, Αβραμόπουλος, Μπενίσκος, Γασπαράτος, Περηφανόπουλος.

φωτ. από asrigasferaios.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected