Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το Pre Game της 20ης αγωνιστικής

pre-game1

Μία πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική, τόσο όσον αφορά την κορυφή όσο και την ουρά της βαθμολογίας, διεξάγεται αύριο για τον 3ο όμιλο. Με τη συμπλήρωση των 2/3 για την περίοδο 2013-2014, αρκετές είναι οι ομάδες που θέλουν τους βαθμούς και η αυριανή 20η αγωνιστική αποτελεί εκ των πραγμάτων κριτήριο για αρκετές.

Ας δούμε το ρεπορτάζ από τις 6 αναμετρήσεις της αυριανής μέρας, με το ματς Αχιλλέας Δομοκού – Πυργετός να μη διεξάγεται μετά την οριστική αποχώρηση της ομάδας Θεσσαλικής ομάδας από το πρωτάθλημα. Θυμίζουμε πως για ακόμη μία Κυριακή, το Imathia Sports News σε συνεργασία με τρεις ιστοσελίδες, θα καλύψει live την 20η αγωνιστική. Αναλυτικά :

Λαμία – Δωτιέας Αγιάς : Πολύ σημαντική αναμέτρηση για αμφότερες τις ομάδες, με τον ΠΑΣ να θέλει πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσει τη διαφορά από τους δεύτερους Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ΑΟ Κύμης και να την αυξήσει σε περίπτωση “γκέλας” των διωκτών του. Το σύνολο του Τίμου Καβακά, που γνώρισε την ήττα στο Μακροχώρι και δεν κατάφερε να ξεφύγει στην πρώτη θέση, επιστρέφει στο ΔΑΚ Λαμίας όπου εμφανίζεται ιδιαίτερα δυνατό και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και τιμωρίες, θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο το “τρίποντο”. Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” ταξιδεύουν στη Φθιώτιδα χωρίς τους Νίκο Γούτο και Γιώργο Τσατσαλίδη που συμπλήρωσαν κάρτες, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ώστε να διατηρήσουν την απόσταση ασφαλείας από τη γραμμή του υποβιβασμού.

δείτε τα στιγμιότυπα από το ματς του πρώτου γύρου

LamiaStar

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Τρίκαλα : Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον δεύτερο της βαθμολογίας Αχιλλέα, που εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο φέτος την εξαιρετική του πορεία. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου έχει την ευκαιρία να διατηρήσει τα…σκήπτρα στο σημερινό παιχνίδι, με τον νεαρό τεχνικό ωστόσο να στερείται των υπηρεσιών των Δημήτρη Παυλίδη, Ηλία Κωτσιαρίδη και Δημήτρη Τσαγκαράκη που είναι τιμωρημένοι αλλά και των Νίκου Μπαγγέα και Κώστα Καπασακαλίδη που είναι τραυματίες. Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός του ΑΟΤ Νίκος Μπεριτζάς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα ταξιδέψει στην Πιερία με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα.

δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα του πρώτου γύρου

Αμπελωνιακός – ΑΟ Κύμης : Επιστρέφουν στη δράση οι δύο ομάδες, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής. Η ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου πήρε…ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Πυργετό και έφτασε τους 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ωστόσο η διαφορά των 10 βαθμών από τη σωτηρία αποτελούν ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους “πράσινους”, όμως οι Θεσσαλοί δεν καταθέτουν τα όπλα και θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν το…θαύμα στις εναπομείναντες δέκα αγωνιστικές. Οι Ευβοιώτες ταξιδεύουν στη βόρεια Θεσσαλία με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου, με τον Βαγγέλη Ντόβολη να μην υπολογίζει τους Ατάνας Πασκούλεφ και Ηλία Δήμου που εκτίουν τη δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας τους ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Βαγγέλης Κοκκάλας που εξέτισε.

δείτε τα στιγμιότυπα από το ματς του πρώτου γύρου :

LamiaStar

ΦΑΣ Νάουσα – Λευκάδια : Τοπικό ντέρμπι στην Ημαθία, με μονόπλευρο ωστόσο ενδιαφέρον καθώς ο ΦΑΣ “καίγεται” για τους βαθμούς της νίκης ώστε να παραμείνει στο…κατόπι του Ρήγα Φεραίου και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα των Θεσσαλών στην Τερψιθέα. Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη, στο δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο των “κυανολεύκων” βρίσκεται σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τη γραμμή του υποβιβασμού και μοναδικός στόχος είναι εκ των πραγμάτων η νίκη. Στην προσπάθεια του αυτή ο τεχνικός του ΦΑΣ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Γιώργου Σιμψερή που αποβλήθηκε στο Βελεστίνο και Γιώργου Νικόλτση που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ επιστρέφει ο Κώστας Μουσικάκης που εξέτισε. Από την άλλη πλευρά, ο γειτονικός ΠΑΣ με 34 βαθμούς συγκομιδή έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ απέχει 6 από την κορυφή. Στο αυριανό παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Αντώνης Κουκουράκης και Μάκης Δημητριάδης που συμπλήρωσαν κάρτες κόντρα στον ΑΟ Χαλκίς αλλά και ο Χρήστος Ζαρογιάννης που συνεχίζει τη θεραπεία του.

Στιγμιότυπα πρώτου γύρου :

Μαχητής Τερψιθέας – Ρήγας Φεραίος : Το πιο σπουδαίο ματς της 20ης αγωνιστικής διεξάγεται στη Θεσσαλία. Ο 10ος της κατάταξης Μαχητής αντιμετωπίζει τον όγδοο Ρήγα Φεραίο, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν πέντε βαθμοί. Εκ των πραγμάτων, η αυριανή αναμέτρηση αποτελεί “τελικό” για τους γηπεδούχους που σε αντίθετη περίπτωση θα μπουν σε περιπέτειες ενόψει της συνέχειας. Ο Νίκος Σταυροθεόδωρος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Θόδωρα Μολά που εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας του ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Θωμάς Μπουρουζίκας που εξέτισε την προηγούμενη αγωνιστική. Στην αντίπερα όχθη, τα…χέρια του Λάκη Μπακάλη “λύνουν” οι επιστροφές των Χρήστου Σπαθή και Γιώργου Χατζή και μόνο Δημήτρης Ρηγίνος δεν θα ταξιδέψει στη γειτονική Τερψιθέα, που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης του πρώτου γύρου σε βίντεο

Αθλητικό Βαγόνι

ΑΟ Χαλκίς – Μακροχώρι : Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση της Εύβοιας, καθώς ο ΑΟΧ βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει ζωντανός στην υπόθεση παραμονή. Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης αντιμετωπίζει δύο σημαντικές απουσίες για την αναμέτρηση με τους Ημαθιώτες, καθώς Γιώργος Κωνσταντάγκας και Παναγιώτης Ταυταρίδης συμπλήρωσαν κάρτες και δεν θα δώσουν το παρόν. Απουσίες μετρά και ο ομόλογος του στο Μακροχώρι, Λεωνίδας Μπίλης με τους Αντώνη Ηλιάδη, Γιάννη Πιέτρα και Τάσο Τσακαλίδη να παραμένουν στην Ημαθία λόγω τιμωρίας.

Ας δούμε το αναλυτικό πρόγραμμα της αυριανής 20ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Τρίκαλα (1-0)

Αχιλλεας Δομοκού – Πυργετός  (2-0)

Μαχητής Τερψιθέας – Ρήγας Φεραίος  (0-1)

Αμπελωνιακός – ΑΟ Κύμης  (0-2)

ΦΑΣ Νάουσα – Λευκάδια  (0-3)

Χαλκίδα – Μακρoχώρι  (2-3)

Λαμία – Δωτιέας Αγιάς  (2-1)

Ρεπό: ΑΟ Καρδίτσα

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected