Basket

Παναθηναϊκός – “Βαρύ” το κλίμα για Πεδουλάκη

ÐÅÄÏÕËÁÊÇÓ  ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ËÁÌÐÏÑÁË ÊÏÕÔÓÁ  (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2013-2014)Η ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα και η νέα κακή εμφάνιση της ομάδας (πάλι είχε τεράστια κενά διαστήματα, βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ για να καλύψει μια μεγάλη διαφορά, επέμενε πεισματικά να πηγαίνει σε τρίποντα, ενώ γενικά στην επίθεση έδειξε πάλι βραχυκυκλωμένη) προκαλούν τριγμούς στην καρέκλα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Το κλίμα άρχισε να γίνεται βαρύ για τον Αρτζι, ενώ βαρύ είναι και για κάποιους παίκτες που για άλλη μια φορά δεν βοήθησαν και έδειξαν εκτός τόπου και χρόνου…

Η ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λαμποράλ ήταν… αυτοκτονική, όχι γιατί μπορεί να του στερήσει την πρόκριση στους «8», αλλά γιατί του στερεί την ευκαιρία να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορεί, που ενδεχομένως να ήταν και το πλεονέκτημα της έδρας. Ηταν αυτοκτονική, διότι πολύ απλά… απαγορευόταν να ηττηθεί από μία ομάδα χωρίς κίνητρο και βαθμολογικό ενδιαφέρον τη στιγμή που ο ίδιος καιγόταν για το αποτέλεσμα.

Η διαφορά των δύο ομάδων, όπως έδειξαν και όλες οι μέχρι τώρα αναμετρήσεις τους, είναι μεγάλη. Και το παιχνίδι ήταν εύκολο. Αρκούσε ο Παναθηναϊκός να το αποδείξει. Κι έπραξε το ακριβώς αντίθετο.

Πλέον, για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απώλεσαν τις πιθανότητές τους για πρόκριση. Εχουν και μάλιστα πολλές, ωστόσο οφείλουν να αποχαιρετήσουν το πλεονέκτημα της έδρας για το οποίο είναι προφανές φαβορί πια η Αρμάνι, απολαμβάνοντας και τα δώρα των ελληνικών ομάδων.

Το πρόγραμμα από εδώ και πέρα είναι σύνθετο. Μάλαγα, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Φενέρ, που θα παλέψουν για δύο θέσεις, έχουν παιχνίδια μεταξύ τους, με τους πρωταθλητές μάλιστα να αντιμετωπίζουν και τους τρεις συνδιεκδικητές. Προφανώς και ο Παναθηναϊκός, έχοντας δύο εντός έδρας ματς με Μάλαγα και Φενέρ κι ένα εκτός με τον Ολυμπιακό, αν κερδίσει και τα τρία, δεν έχει λόγο ανησυχίας.

Μπορεί όμως; Αυτό είναι το ερώτημα. Γι’ αυτόν το λόγο και τα κομπιουτεράκια προς στιγμήν είναι άχρηστα. Αυτή τη στιγμή η Μάλαγα έχει μία νίκη περισσότερο από τους τρεις υπόλοιπους, που ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση. Και η διοργάνωση έχει πολύ δρόμο ακόμα.

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected