Super League 1

Super League – Με νίκη…καθαρίζει!

cd8f24760e1e72eba5081610523bf2e3_LΗ Ξάνθη υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης θέλοντας το τρίποντο που θα την απομακρύνει οριστικά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ευρεία νίκη με 4-1 επί του Λεβαδειακού η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια. Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά αναζητά την τρίτη σερί εντός έδρας νίκη της, ενώ το ευχάριστο για τον τεχνικό της είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του 45χρονου προπονητή είναι οι εξής 20 ποδοσφαιριστές:Κυριακίδης, Τσέμα, Παΐτο, Χοσέμι, Βάλλας, Κομεσίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Μάνταλος, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Νάκας, Μαρίν, Τριάδης, Ντε Γκούζμαν, Κάλβο, Σολάρι, Σολτάνι, Ράνος.

Πρόβλημα είχε προκύψει με τον Καλιφά Σανκαρέ, ωστόσο ο Σενεγαλέζος αμυντικός συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις των Αρκάδων τις τελευταίες μέρες και συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Στάικου Βεργέτη, όπως και ο Λούι. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Γκοϊάν και Μουνάφο, όπως και Παπαχρήστος.

Στην αποστολή του Αστέρα για το ματς στην Ξάνθη συμμετέχουν οι: Μπαντής, Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Εντό, Σέτι, Ουσέρο, Βάλντο, Κάφα, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Χουάνμα και Καράσκο.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected