Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Με τη γνωστή…βεντέτα!

222ee5e8523e9f6016f4346c3ac30185_LΟ ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα με την κόντρα των δύο ομάδων να έχει μεγαλώσει τα τελευταία χρόνια και τη νίκη να είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό τρίποντο.

Αδιάφοροι βαθμολογικά είναι ουσιαστικά τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο ΠΑΣ για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια, οι δύο ομάδες σε ό,τι αφορά τους οπαδούς περισσότερο δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις λόγω των αρκετών γεγονότων που έχουν συμβεί.

Αρχικά ήταν τα μπαράζ του 2001 με τον ΠΑΣ να επικρατεί 2-0 και το παιχνίδι αυτό να στιγματίζεται από τα επεισόδια, ενώ στη συνέχεια ήταν η μη τήρηση του Fair Play από τον ΠΑΣ Γιάννινα στα μπαράζ ανόδου πριν από τρία χρόνια. Τελευταίο επεισόδια ήταν η επίθεση οπαδών του ΠΑΣ στον γκολκίπερ του ΟΦΗ, Βεζυρίδη.

Έτσι, γίνεται εύκολα κατανοητό πως μόνο αδιάφορο δεν είναι το παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Τα προβλήματα είναι αρκετά για τον Σα Πίντο, καθώς εκτός πλάνων τέθηκαν ο άρρωστος Σίσιτς, οι τραυματίες Μπούρμπος, Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος, Μονιάκης, Βερόν και οι Δασκαλάκης, Δαμιανάκης, Φαζός και Γιαγκιόζης.

Η αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζεται από τους: Αγριμάκη, Φερνάντεζ, Στάθη, Μιλιάζες, Τριποτσέρη, Ζόρο, Μπαρέιρο, Κάλαϊτζιτς, Μακρή, Ντουντού, Μπανούση, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου, Ροβίθη, Ζε, Κυζιρίδη, Περογαμβράκη και Νούνιες.

Από εκεί και πέρα στην πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα η παρουσία του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο, πάντα είναι ξεχωριστή για τον ΟΦΗ, καθώς ο έμπειρος τεχνικός ποτέ του δεν έκρυψε τα αισθήματά του για την ομάδα του Ηρακλείου.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα είδε με ικανοποίηση τους διεθνείς Λίλα, Βίλα και Στρούνα να επιστρέφουν χωρίς προβλήματα, ενώ τα χαμόγελα για τον Πετράκη έγιναν ακόμα μεγαλύτερα από τη στιγμή που οι Κολοβέτσιος και Μιχαήλ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους. Αμφότεροι είναι στην αποστολή των Ηπειρωτών κι αναμένεται να χρησιμοποιηθούν στο ματς του Ηρακλείου.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Βελλίδης, Αμπάρης, Σωτηρίου, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Σκόνδρας, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Γιάκος, Χαρίσης, Τζιμόπουλος, Κοροβέσης, Ίλιτς, Ακόστα, Τσίτου, Λεάντρο, Σονγκό, Τσάβες, Βίλα, Λίλα, Στρούνα.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected