Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Τρίκαλα 2-0

DSC_9961Καλύτερος ο Αχιλλέας κέρδισε στην Κατερίνη τα Τρίκαλα με 2-0 και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, με τη Λαμία να αισθάνεται στον ¨σβέρκο¨ της την ανάσα των παικτών της ομάδας της Πιερίας.

Η ομάδα του Αποστόλη Στύλου ήταν από την αρχή αυτή που πίεσε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Όσο η ώρα περνούσε οι φιλοξενούμενοι πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά όπως αποδείχθηκε οι παίκτες της Κατερινιώτικης ομάδας, είχαν αντίθετη άποψη γι αυτό.

Από νωρίς ο Αχιλλέας ήταν αυτός που είδε κατάφερε να πατήσει στην μεγάλη περιοχή του τερματοφύλακα Ψωμιάδη με τον Παμλίδη να σουτάρει από κοντά και τον Ψωμιάδη να διώχνει με τα πόδια. Η ομάδα της Νεοκαισάρειας είχε ευκαιρίες να πάρει κεφάλι στο σκορ αλλά δε τις εκμεταλλεύτηκε με αποτέλεσμα να πάνε οι δυο ομάδες στο ημίχρονο με το στείρο 0-0 στα αποδυτήρια και να πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων ότι μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την Κατερίνη.

Ο Βασίλης Νάκας όμως είχε αντίθετη άποψη κι αφού στα 4ο λεπτά του παιχνιδιού στο 2ο μέρος δεν άλλαξε τίποτα, ο ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα «μπούκαρε» μέσα στην αντίπαλη περιοχή και πριν δει στα μάτια τον Ψωμιάδη ανατράπηκε από τους αμυντικούς της Θεσσαλικής ομάδας.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος και άνοιξε το σκορ με πολύ καλό δυνατό πλασέ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του 5 περίπου λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σημαιάκη.

Εκεί η ομάδα των Τρικάλων «ανέβηκε» ψηλά να παλέψει τα τελευταία λεπτά ρισκάροντας κι αυτό ήταν «βούτυρο στο ψωμί» του Σπύρου Μακράκη που στις καθυστερήσεις βρήκε τον χώρο που χρειαζόταν, κέρδισε αρχικά μια κόντρα και μέσα από την περιοχή με όμορφο πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο 88΄ο Στάμος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις 

Αχιλλέας : Σακελλαρίδης, Γελαδάρης (68΄ Τζιάμας), Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Οικονόμου, Τρικαλόπουλος, Ευαγγελόπουλος (65΄ Κυρτέγος), Παμλίδης (90΄+ Γκουδάρας), Νάκας, Μακράκης.

Τρίκαλα : Ψωμιάδης, Λουϊζίδης, Ηλίας Μιχ., Φορτούνης, Πάτρας, Στάμος, Χαλιμπάκης (82΄ Ηλίας Αποστ.), Μυριώτης, Καραγιάννης, Τεντολούρης, Πέντζας

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected