Γ Εθνική / Τοπικά

Δόξα Κρανούλας – Κοζάνη 0-1

13-14-Dimitris-Tafarlis-1-640x360Σημαντική νίκη με 0-1 πέτυχε η Κοζάνη στην Κρανούλα απέναντι στην τοπική Δόξα που έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή στην κατηγορία.

Με την νίκη τους αυτή οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν το κυνήγι της δεύτερης θέσης καθώς παρέμειναν τρεις βαθμούς πίσω από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης που πήρε τους τρεις βαθμούς χωρίς να αγωνιστεί απέναντι στον Τηλυκράτη.

Η Κοζάνη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα γήπεδα της Ηπείρου για φέτος έχοντας έναν πολύ καλό απολογισμό τεσσάρων νικών (σε Πρέβεζα, Θεσπρωτικό, Φιλιππιάδα και Κρανούλα) και μίας μόλις ήττας (στην πρεμιέρα στην Ηγουμενίτσα από τον Θεσπρωτό).

Το παιχνίδι στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κρανούλας ήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Αντίθετα στο δεύτερο μέρος η Κοζάνη ήταν καλύτερη, πήρε νωρίς το προβάδισμα (50′), ενώ στη συνέχεια είχε κάποιες καλές ευκαιρίες για να αυξήσει τη διαφορά.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, που είχαν τον αέρα με το μέρος τους, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές φάσεις μπροστά στην εστία του Αμπατζίδη με εξαίρεση ένα σουτ του Γκέκα στο 20′ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Ένα λεπτό αργότερα (21′) η Κοζάνη απάντησε με σουτ του Ματούλα που πέρασε σύριζα άουτ.

Πέντε λεπτά μετά την επανέναρξη (50′) η Κοζάνη πέτυχε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι όταν ο Μπουλγκουρίδης έβγαλε την συρτή σέντρα από δεξιά κι ο Δημήτρης Ταφαρλής με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (51′) δυνατό σουτ του Μπουλγκουρίδη απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Αρχοντάκης.

Στο 70′ νέα θεαματική απόκρουση του Αρχοντάκη σε σουτ του Γιάννη Τσικόπουλου.

Στο 80′ η Κρανούλα έχασε την καλύτερη ευκαιρία της να πάρει κάτι από το παιχνίδι όταν σε κεφαλιά του Γκέκα η μπάλα πέρασε πάνω από τον Αμπατζίδη αλλά ο Κάλφας απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Την ερχόμενη Κυριακή 16-3-2014 η Κοζάνη θα πάρει τους τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα καθώς σύμφωνα με το πρόγραμμα υποδέχεται τον Τηλυκράτη Λευκάδας που αποχώρησε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Δόξα Κρανούλας : Αρχοντάκης, Γιαννούσης, Ασωνίτης, Διαμάντης, Νασιούλης, Τσουμάνης, Χατζής (74′ Μπάγιας), Τάτσης, Νάσιος, Γκέκας, Σκλιβανίτης (56′ Νάνος).

Κοζάνη : Αμπατζίδης, Μπουλγκουρίδης, Τραυλός, Βασίλιεβιτς (66′ Δημ. Παπαδόπουλος), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Γιάννης Τσικόπουλος, Ηλίας Τσικόπουλος, Χαματάϊ (87′ Ντεμιράϊ), Ταφαρλής, Ματούλας (78′ Πιπινίκας).

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected