Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Με μονόπλευρο ενδιαφέρον

4b17696d0d80dc260c55e396e7262e1f_LΟι Βοιωτοί θέλουν να επιβεβαιώσουν τη… δύναμη της έδρας τους, ενώ οι Αγρινιώτες καλούνται να κάνουν την υπέρβαση μακριά από τη δική τους (Κυριακή 9/3, 17.15, Onsports/Novasports 4)

Με μόνο τον Λεβαδειακό να έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς θέλει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του και τον Παναιτωλικό να προσπαθεί απλώς να βελτιώσει τη βαθμολογική του συγκομιδή μακριά από το Αγρίνιο, οι δυο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 28η αγωνιστική.

«Λαβωμένος» με Παναιτωλικό

Μπορεί ο Σάββας Παντελίδης να μην μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του για το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό χωρίς προβλήματα, αλλά οι τρεις απουσίες που αντιμετωπίζει ήταν ήδη γνωστές.

Αναλυτικά ο τεχνικός των Βοιωτών για την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής δεν μπορεί να υπολογίζει τους Καπό, που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού, αλλά και τους Βούκσεβιτς, Λαμπρόπουλο που παραμένουν εκτός κανονικού προγράμματος στις προπονήσεις. Έτσι, ο 49χρονος τεχνικός έχει στη διάθεσή του για το κυριακάτικο (9/3) παιχνίδι τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Στρατηλάτη, Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλο, Νικολακάκη, Κώτσιο, Μάγκα, Γεωργίου, Λυκογιάννη, Χαραλάμπους, Ιντζίδη, Πετράτσι, Ροτζέριο, Βαρέλα, Κονέ, Μιλοσάβλιεφ, Μάντζιο, Ουόρντεν και Ορτέγκα.

Με Πόι στη Λιβαδειά

Μετά από αρκετούς μήνες, ο Μάουρο Πόι τέθηκε στη διάθεση του Μάκη Χάβου, ο οποίος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο Αργεντινός ίσως να μην πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς της Λιβαδειάς, ωστόσο μετρά αντίστροφα για να αγωνιστεί  και πάλι.

Στην αποστολή, που θα αναχωρήσει το απόγευμα για τη Βοιωτία, συμμετέχουν οι: Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Μπούντιμιρ, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Ανέν, Τζούνιορ, Καλί, Μαρτίνες, Πόι, Γκόλιας, Κούσας, Κουτρομάνος, Μπακάκης, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασάς, Στεφανάκος και Ράφαελ.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected