Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Με στόχο το θέαμα

23063ba92d2833b1f888c56cba6ab536_LΧωρίς να κινδυνεύουν αλλά και χωρίς βλέψεις για πλέι οφ, Θρακιώτες και Κρητικοί κοντράρονται στην Κομοτηνή (Κυριακή 9/3, 17.15, Onsports/Novasports 2)

Ευρισκόμενοι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, δεν έχουν μεν κίνδυνο να μπλέξουν σε… περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή την κατηγορία, αλλά παράλληλα έχουν μείνει μακριά και από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Έτσι, τόσο ο Πανθρακικός όσο και ο Εργοτέλης αναμετρώνται για την 28η «στροφή» του πρωταθλήματος χωρίς το άγχος των βαθμών να βαραίνει τα πόδια των παικτών του Μάντζιου και του Ουζουνίδη.

Με προβλήματα στην Κομοτηνή

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό, επί της ουσίας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έβγαλε αποστολή έχοντας αρκετά προβλήματα. Ο τεχνικός του Εργοτέλη δεν υπολογίζει στον Αναστασάκο, αλλά και στον Καβουσάκη που έχει πρόβλημα στον τετρακέφαλο, τον Κοζορώνη που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και τον Κούμπικ που επίσης έχει πρόβλημα στον τετρακέφαλο, ενώ ανέτοιμοι κρίθηκαν οι Αθανασίου και Διαμαντάκος.

Άλλοι απόντες δεν υπάρχουν για τον προπονητή των Κρητικών, ο οποίος στην προπόνηση της Παρασκευής αφιέρωσε αρκετή ώρα στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων. Μετά το τέλος του προγράμματος, ανακοίνωσε και την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή για τον αγώνα με τον Πανθρακικό. Η αποστολή του Εργοτέλη: Δερμιτζάκης, Στοΐκοβιτς, Σαρρής, Τζανακάκης, Αντελέγιε, Παντελάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Κοντέ, Ιμπραΐμ, Πίτσος, Καρντόσο, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπαντιμπανγκά, Λεονάρντο, Μονακέλο.

Πρόλαβε ο Ιγκόρ

Με ανακούφιση είδε στην προπόνηση του Σαββάτου (8/3) ο Μάντζιος τον Ιγκόρ να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του χωρίς ενοχλήσεις και να φυσικά να τίθεται στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στην Κομοτηνή για την 28η αγωνιστική της Super League.

Έτσι, με τον πρώτο σκόρερ του στις τάξεις του ο Πανθρακικός ευελπιστεί στο να επιστρέψει στις νίκες ύστερα από τις 4 σερί ήττες που έχει γνωρίσει. Αναλυτικά στα πλάνα του Μάντζιου για το προσεχές ματς είναι οι εξής 18 παίκτες: Αθανασιάδης, Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Εμπόου, Σαρακατσάνος, Μπεν – Σαμπάτ, Λαδάκης, Ρομέου, Καθάριος, Μπαϊκαρά, Τζάνης, Σέρτζιο – Μολίνα, Χασομέρης, Ίγκορ, Σειδάν, Ζδράβος – Ρίζος και Χρήστου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected